Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

almera 0-200

gre
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm poziom dyskusji, ze tak powiem mizerny,

ale pomijajac to, tez srednio mi sie chce wierzyc w 16sek do 200km/h. Ale naprawde nie bede sie spieral bo moze tak jest i jezeli tak to gratuluje wyniku

pozdro

TO SIE NIE SPIERAJ!! A JAK NIE ODPOWIADA POZIOM DYSKUSJI TO W NIEJ NIE BIERZ UDZAŁU

A JAK NIE ODPOWIADA POZIOM DYSKUSJI TO W NIEJ NIE BIERZ UDZAŁU

masz racje :?

a auto młodego jest lekkie, szybkie o czym świadczy 236 koni a pomiar był robiony stoperem co wiadomo ze może byc błąd, ale nieznaczny

jak dla mnie KOZAK, kolajna cichociemna Nyska!! :twisted:

• 4 tygodnie później...
Czy ktos mi moze wyjasnic co nacisnac, zeby sciagnac ten filmik??? Bo jedyny link do filmiku na tamtej stronie to do tego: http://www.fleshlight.com/main/video_byo.php?ref=54702 Chyba, ze nie rozumiem tego "od 0-200 w 16sek" :D :D :D;) ;) ;)

Na górze strony po prawej masz jakis smieszny licznik. muszisz poczekac 45 sek. i potem licznik zmienia sie w download.

Pozdrawiam i powodzenia.

idzie ładnie :)

SZkoda że nie siedziałeś w środku i jakbylo sucho i dmuchane 0,8 bara, do setki to bez rewelacji na oko jakieś 6,5 sek... ale powyzej setki to przeciążenia bardzo miłe i radocha do dopierdzielania :D

to kiedy zaaranżujecie spotkanko? chętnie bym obejżał ten show :) myślę że nie tylko ja :) swoją drogą jak autko przyśpiesza tak jakby opór powietrza nie istniał to piękna rzecz... a tak wogóle to często bywam na mazurach:) mam domek 40km od olsztyna:) może mnie ktoś zaprosi na przejażdżkę:) (pokrywam koszty PB :) ) a tak poważnie to chętnie bym się przejechał takim killerem nawet w roli pasażera :)

to kiedy zaaranżujecie spotkanko? chętnie bym obejżał ten show :) myślę że nie tylko ja :) swoją drogą jak autko przyśpiesza tak jakby opór powietrza nie istniał to piękna rzecz... a tak wogóle to często bywam na mazurach:) mam domek 40km od olsztyna:) może mnie ktoś zaprosi na przejażdżkę:) (pokrywam koszty PB :) ) a tak poważnie to chętnie bym się przejechał takim killerem nawet w roli pasażera :)

banowo 1 maja stajemy na bemowie w parze, a wczesniej...jestem otwarty na propozycje :P

8) wiadomo dokładnie,jakie mamy samochody i jakie mają osiągi i nie zawsze musimy na siłę komuś udowadniać że tak jest naprawdę,lecz w imię ogólnie pojętej sportowej rywalizacji,taki race jest ok

Pozdro :wink:

To Jak Lukasz będe mieć zaszczyt na zawodach stanąc z Tobą do PAry ?

Tyle nas się porbobiło... Osobiscie to najabrdziej bym chciał z Priemrą Trubo Kosy Stanąc a dla CIebie GRe to coś twoich gabarytó najlepiej - Sunny GTI Turbo Młodego albo Sunny GTI Turbo2 Szopena...

Moze tak być nei obrazisz się :) :?:

Było niedaleko od Lublina pod Rykami fajne lotnisko, teraz niestety je zamkneli a mozna bylo tam stawać w 5 do 6 samochodó obok siebie :)

Teraz trzeba bedzie znaleść jakąś taką miejscówe i jakiś NPT klip skręcić :D

ja w sprawie przeciazen.na moto to jest dopiero masa tylko nie ma fotela za plecamni,trzeba sie trzymac:-)a 200 ponizej 10sekud.

ps. Kosa znamy sie w Lublinie?czym latasz i czy na gumie

Gość --Mlody--

Jak zaatakujesz `domek` to sie zglos, mysle ze na 0.8 bara to jeszcze nie bedzie, ale zapewniam ze odczucia przyjemne w moim nismo ;)