czarek8628 Opublikowano 28 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jeżeli z Łodzi jest ktoś zainteresowany to proszę pisać. Pomogę również to zamontować jeśli ktoś się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 29 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Witajcie ponownie, wczoraj się skontaktowałem z producentem interfejsów N3Line, czekam na informacje w jakiej jest cenie. Gdy się tylko dowiem, wstawię informacje. Osoby zainteresowane proszę o wiadomości tutaj. Odpowiem na wszystkie pytania, gdy tylko będę miał konkretne informacje. Zdjecie pogladowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 W dniu 26.09.2021 o 19:55, Dominik napisał: Witam, jestem zainteresowany interfejsem N3line, czy są jeszcze dostępne? Lub ma ktoś na zbyciu? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Witam, jeśli nadal jesteś chętny na ten interfejs to już go zakupiłem i czekam jak przesyłką mi przyjdzie. Dorzucam fotki, gdyby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Witam, od wczoraj jestem posiadaczem owych interfejsów, jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem, zapraszam do kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorer232 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Witam, jestem zainteresowany na zakup N3LINE. Ktoś ma na sprzedaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 3 godziny temu, explorer232 napisał: Witam, jestem zainteresowany na zakup N3LINE. Ktoś ma na sprzedaż? Witaj, ja posiadam, interfejs oraz oprogramowanie razem ze sterownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorer232 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 16 godzin temu, czarek8628 napisał: Witaj, ja posiadam, interfejs oraz oprogramowanie razem ze sterownikami Proszę o wiadomość prywatną z ceną. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulion Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) Witam, czy ktoś ma jeszcze na sprzedaż ten interface? Czy działa z nowszymi autami (micra K14) zmiana parametrów np. radia? Potrzebuję w wymienionym radiu włączyć kamery 360 i wzmacniacz Bose. Edytowane 16 Czerwca 2023 przez kulion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Witajcie, dziś tylko tak na szybko usiadłem do testowania N3LINE i okazuje się że normalnie łączy się z samochodem, wykonałem test reflektorów i okazało się że prawy mam niesprawne poziomowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 25 Września 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Może pod koniec roku będę miał więcej czasu to zrobię wam zdjęcia jak się łączy i działa z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darko_ols Opublikowano 15 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2023 Witam serdecznie. Również jestem zainteresowany kupnem interfejsu. Proszę o podpowiedź jak, gdzie i czy w ogóle można go kupić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatixYo Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Również jestem zainteresowany zakupem interfejsu. Póki co znalazłem go u kolesia z Ukrainy, ale on sprzedaje za aż 1600 zł. W Rosji po przeliczeniu wychodzi 640 zł. Czy ktoś go ma w cenie bliższej tej z Rosji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groszek_mp1 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Posiada ktoś taki interfejs na sprzedaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi