SAder Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) witam poszukuje chłodnicy do nissan primera p11 lift 99r 1,8 16v sedan 84kw. kto wie gdzie mogę dostać ową magiczną chłodnice jest pełno zamienników ale tej nie moge dostać ponieważ otwory ma tylko po jednej stronie góra i dół !!!!! dostępne chłodnice mają po skosie , kiedyś udało mi sie dostać bo ktos zdemontował akurat z tego modelu !!! ale teraz to problem auto stoi nie mogę nigdzie jej dostac , co to za wynalazek i co z tym zrobić , pomocy !!!! Edytowane 12 Maja 2021 przez SAder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 zobacz sobie czy nie przypasuje ci chłodnica z primery P12 z tego samego silnika gdyż ma wyjścia po jednej stronie po lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkello555 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Albo wymień wąż jeden, żeby wystarczył na drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi