Gość piotrurszula Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Przejżałem wiele wątków i nie znalazłem nic i końcówkach wtrysku. Czy ktoś mi podpowie co ile nalezy je wymieniać i jakie polecalibyście Znalazłeem warsztat który wymieni mi za 70zł/szt z wymiana Baschowski w sklepie są po 45 japońskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nowikg Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Końcówki wtrysku wymienia się gdy: - leją; - nie trzymają ciśnienia; - przytarły się (i czasem blokują). Dobre końcówki kosztują netto 100 za szt. I nie warto byle komu powierzać naprawy bo od tego zależy bardzo wiele, min. spalanie, moc, łatwość rozruchu zimą. Popytaj znajomych w swoim miejscu zamieszkania o dobrego pompiarza ja moge polecić tylko gościa z wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrurszula Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Co myslicie o końcówka made in poland sš dwa razy tańsze od Bosch-owskich. Mechanik ("spec od doslów") pwoedział mi że jakosciš i trwałociš sie niczym nie rózniš sie od Bosch a sš dlatego znacznie drozsze bo trzeba zapłacic za firme. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcinelli Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 a ja radziłbym Ci poszukac z uzywanych a oryginalnych japońskich wymontowanych z jakiegos silnika, ja tak zrobiłem , kupiłeem całe wtryski po40 zł za sztuke(najlepiej jak się wtryskiwaczy nie rozbiera), wkręciłem i wszystko było idealnie, tylko trzeba wcześniej sprwadzić jak pyli.robił mi tą cała operację mój wujo, a zna sie doskonale i potrafi to robić. Lepszy jest dobry cały oryginalny wtryskiwacz niz nowa końcówka, osobiście własnie Ci odradzam samych końcówek, bo po kilku tys km bedziesz miał powtórke z rozrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.