kostek34 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) Witam,czy radio z Juka po lifcie np.takie https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-juke-15r-nawigacja-radio-gps-25915bv80a-ID6Dngj4.html? będzie pasowało do Juka z 2012r chodzi mi o podłączenie i ogólnie co związane z elektroniką bo technicznie sobie poradzę ale reszta dla mnie to troche problem,i jeszcze jedno czy te radia od Micry,Nota itp.można tak samo podłączyć w Juku Edytowane 30 Maja 2021 przez kostek34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1 godzinę temu, kostek34 napisał: Witam,czy radio z Juka po lifcie np.takie https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-juke-15r-nawigacja-radio-gps-25915bv80a-ID6Dngj4.html? będzie pasowało do Juka z 2012r chodzi mi o podłączenie i ogólnie co związane z elektroniką bo technicznie sobie poradzę ale reszta dla mnie to troche problem,i jeszcze jedno czy te radia od Micry,Nota itp.można tak samo podłączyć w Juku Wszystko zależy jaką wersję wyposażenia masz w swoim Juke te radio będzie pasowało tyle że nie będzie miało podłączeń pod kamerę pod sterowanie w kierownicy jak tego u siebie nie masz , do tego te radia już nie są wspierane przez nissan i nawigacja będzie stara lepiej zainwestuj w jakiegoś lepszego dedykowanego chińczyka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek34 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 nie chcę inwestować zbyt dużych pieniędzy bo tak naprawdę chodzi tylko o czytelny(widoczny) zegarek którego brakuje w tym jak że ubogim autku,moje obecne radio(zdj.1) gra prawidłowo,ma sterowanie w kierownicy tylko ten cholerny wyświetlacz blednie jak jest ciepło co do podłączenia to widzę że się różnią zdj.1 moje radio a zdj.2 takie jak chcę kupić czy da się to samemu ogarnąć są jakieś przejściówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 8 godzin temu, kostek34 napisał: nie chcę inwestować zbyt dużych pieniędzy Jak nie chcesz inwestować to na ali są dostępne wyświetlacze do tego radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOCHA1980 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2023 Dzień dobry, nie chcę otwierać nowego tematu. Proszę o pomoc w znalezieniu wyświetlacza do radia, mam Juke z 2013 r. bez nawigacji, kamer cofania itp. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baju123 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 ja mam radio Pioneer Avic f930 BT masz navi i możesz podłączyć kamerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOCHA1980 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2023 W dniu 20.06.2023 o 22:04, baju123 napisał: ja mam radio Pioneer Avic f930 BT masz navi i możesz podłączyć kamerę ale ja nie chce zmieniac radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi