LukaszZarembaOtw Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam, Koledzy. Krótkie pytanko - który serwis NISSAN możecie polecic? Który najsolidniejszy, najbardziej godny polecenia? Warszawa plus bliskie okolice? Ktos, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 7 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam, Koledzy. Krótkie pytanko - który serwis NISSAN możecie polecic? Który najsolidniejszy, najbardziej godny polecenia? Warszawa plus bliskie okolice? Ktos, coś? Podłączam się, będę wdzięczny za rekomendacje nie tylko ASO.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-S Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 Witam, Mam do wykonania przegląd po 6 latach użytkowania QQ i nadal poszukuję w Warszawie lub okolicach dobrego serwisu. Podłączam się do kolegów, którzy też o to pytają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L8EK Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ja napiszę inaczej: słyszałem dobre opinie o serwisie Nissana na Sterniczej (Jelonki). Mam zamiar zrobić tam przegląd po 5 roku (przebieg około 50 tys. km) Czy ktoś może był w tym serwisie? Może polecić albo odradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturpien Opublikowano 15 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Witam. Również podłączam się do tematu. Mam nowego Qashqaia i pomału szykuję się do pierwszego przeglądu. Poza tym chcę zamontować hak, dlatego zależy mi na solidnej ASO Nissana. Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Sam poszukuje nie ASO więc również się czegoś dowiem ale widzę , że szanse marne Jeśli chodzi o ASO mogę polecić ZABOROWSKIEGO na puławskiej , od kilku lat tam serwisuje rożne auta. Hak również montowałem, ale koszt haka w ASO nie za tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korg Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zaborowski jest ok ale jak to Aso - jest drogi. Pamietajcie, jak to powiedział kiedyś mój kolega który pracował w zaborowskim "tam nie ma mechaników ale są "wymieniacze części " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Po dłuższym namyśle już nie polecam Zaborowskiego :D:D faktycznie zawsze to tak wygląda , że wymieniamy i koszty ogromne. Już do nich nie będę jeździł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witam podłączam się do tematu , Z treści poruszanego jakoś nie ma nikogo kto potrafi polecić warsztat dla Nissana. Mnie konkretnie Micry k12. Pozdrawiam i z góry uprzejmie dziękuje za lokalizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 No właśnie to dziwne tyle osób a nikt nie jest w stanie nic polecić ;/ albo trzymają te dobre serwisy dla siebie :D:D Ja oddaje autko we wtorek do nowego(dla mnie) serwisu i zdam relacje:) widzę jesteś z WWA więc przyda Ci się info:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, JasiQ napisał: No właśnie to dziwne tyle osób a nikt nie jest w stanie nic polecić ;/ albo trzymają te dobre serwisy dla siebie :D:D Ja oddaje autko we wtorek do nowego(dla mnie) serwisu i zdam relacje:) widzę jesteś z WWA więc przyda Ci się info:) Witaj Prawda ? Nikomu nic się nie psuje jak widać Ja mam kilka lokalizacji ale w zadnym jeszcze nie byłem, Różne o nich są opinie. Mogą być opłacone, już nikomu nie wierzę. Poniżej serwisy dedykowane autom japońskim. Nic na ich temat nie wiem jak wspomniałem powyżej. Miałem ostatnio kilka "wtop" warsztatów a każdy zapewniał perfekcjonizm, terminowość, uczciwość ? z naciskiem na uczciwość. Ogólnie przyjmowali auto nie dawali rady z usterką, dwa dni auto po przyjęciu stało w miejscu gdzie je postawiłem w pierwszym dniu. Na pytanie przez telefon co z autem słyszałem u jednego cyt: jak panu nie pasuje mogę kluczyki i auto oddać . https://pl.revieweuro.com/masovian/jg-auto-sc-serwis-samochodow-japonskich-299824 https://japan-center.pl/?v=9b7d173b068d Jest jeszcze pewnie mnóstwo innych pod nazwą wszystkie marki. Uprzejmie proszę Zdaj relacje z wizyty autka w serwisie jak i adres jak warto. Zachęcamy do dzielenia się informacjami w temacie Polecany warsztat, mechanik, serwis. Pozdrawiam Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez nur83 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 No to właśnie myślałem o Japan Center ale zrezygnowałem ( nie pamiętam już powodu)warto go sprawdzić obecnie oddaje do https://serwis-japonskich.pl/ - poza wymianą oleju filtrów itp mam usterkę do zrobienia i zobaczymy jak sobie poradzą . Telefonicznie dobre wrażenie ale wiadomo nie jest to istotne aż tak :) Chyba że już znasz ten serwis i nie warto to śmiało pisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Sęk w tym, ze przynajmniej J11 to juz bardziej Renault niż Japończyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W dniu 20.08.2021 o 14:40, JasiQ napisał: No to właśnie myślałem o Japan Center ale zrezygnowałem ( nie pamiętam już powodu)warto go sprawdzić obecnie oddaje do https://serwis-japonskich.pl/ - poza wymianą oleju filtrów itp mam usterkę do zrobienia i zobaczymy jak sobie poradzą . Telefonicznie dobre wrażenie ale wiadomo nie jest to istotne aż tak :) Chyba że już znasz ten serwis i nie warto to śmiało pisz:) nie znam , Japan Center na Woli ten o którym Piszesz przed Jabłonną Szmat drogi dla mnie Proszę napisz czy warto według Cibie tam jechać , czy dali radę z usterką pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Powiem Ci , że całkiem spoko ten serwis dobre ceny, dobra obsługa, nie ma naciągania na dodatkowe koszty. Nie wiem jak przy skomplikowanych naprawach bo u mnie okazało się , że sprzegło do wymiany ale to będę musiał na nie czekać. Typowo "przeglądowo" olej filtry, diagnostyka itp bez zarzutu ale obługa przez obu panów i ich komunikatywność bardzo na plus. Ale takj ak mowię z cieższym problemem trzeba by było ich sprawdzić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 W dniu 25.08.2021 o 18:13, JasiQ napisał: Powiem Ci , że całkiem spoko ten serwis dobre ceny, dobra obsługa, nie ma naciągania na dodatkowe koszty. Nie wiem jak przy skomplikowanych naprawach bo u mnie okazało się , że sprzegło do wymiany ale to będę musiał na nie czekać. Typowo "przeglądowo" olej filtry, diagnostyka itp bez zarzutu ale obługa przez obu panów i ich komunikatywność bardzo na plus. Ale takj ak mowię z cieższym problemem trzeba by było ich sprawdzić Witaj Ogólnie pozytyw czytam. Z niewielkim znakiem zapytania Uprzejmie dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Będę wymieniał tam sprzegło to zobaczymy , dam znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 31 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2021 W dniu 27.08.2021 o 12:15, JasiQ napisał: Będę wymieniał tam sprzegło to zobaczymy , dam znać Będę wdzięczny . Przy okazji serfowania po Youtobe trafiłem na ludka Kevin-Albert Williams Facet jest niesamowity . Naprawia auta u klienta. Bez podnośnika . Skrzynie wyjmuje na leżąco. naprawia auta przy każdej pogodzie. Szacunek Oczywiście w Polsce chyba takiego nie znajdziesz. Pozdrawiam https://www.youtube.com/user/kanmarad/videos 7 minut temu, nur83 napisał: Będę wdzięczny . Przy okazji serfowania po Youtobe trafiłem na ludka Kevin-Albert Williams Facet jest niesamowity . Naprawia auta u klienta. Bez podnośnika . Skrzynie wyjmuje na leżąco. naprawia auta przy każdej pogodzie. Szacunek Oczywiście w Polsce chyba takiego nie znajdziesz. Pozdrawiam https://www.youtube.com/user/kanmarad/videos Jeden z komentarzy pod jakimś filmem Znakomity film m8, uwielbiam to, jak czyści części dla swoich klientów, to jest świetne, nie jest jak inni mechanicy mobilni, którzy po prostu wyciągają sprzęgło i wkładają 1 z powrotem, faktycznie czyści sprzęgło i skrzynię biegów, co jest najlepszym sposobem na to, że sposób, w jaki klient będzie wracał, dobra robota m8 Nie mogę się doczekać, aby obejrzeć więcej Twoich filmów I odpowiedź Dzięki za świetną recenzję. Nie czułbym się komfortowo, nawet gdy aparat jest wyłączony, żeby po prostu wziąć czyjąś ciężko zarobioną gotówkę i dać jej mniej niż najlepiej. Bądź na bieżąco z nadchodzącymi świetnymi naprawami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 tiaa jeden na milion :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 (edytowane) W dniu 7.06.2021 o 14:26, LukaszZarembaOtw napisał: Krótkie pytanko - który serwis NISSAN możecie polecic? Zależy z jakiej dzielni jesteś. Ja generalnie mam trzy propozycje ze storny zachodniej stolicy. 1. https://autoperfektserwis.pl/ na Bemowie na ulicy Hery 25. Kilka razy już do nich oddawałem i to nie tylko Nissana i nie narzekam. O co poproszę wszystko zrobią. A co do ceny to jakaś horrendalna nie jest. 2. http://www.smcar.pl/ Na Bielanach w okolicy Metra Młociny - zdaniem rankingów najlepszy warsztat samochody (lub jeden z najlepszych) w Warszawie. Dawno do nich nie jeździłem (bo bliżej mam do punktu 1.) ale na poziom obsługi i ceny nigdy nie narzekałem. zawsze cos dodatkowego wypatrzyli i zakomunikowali, że robić to trzeba a nie każdemu się chce. 3. https://dobrymechanik.pl/mechanicy/ozarow-mazowiecki/auto-serwis-mariusz-kafarowski.html Gość mi czynnik w klimatyzacji zmieniał. Sceneria może niezbyt zachęcająca (stara popegieerowska szopa przywodzi na myśl dziuplę), ale gość jest rzeczowy i kompetentny. Edytowane 22 Września 2021 przez kravvsebb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 W dniu 22.09.2021 o 11:27, kravvsebb napisał: Zależy z jakiej dzielni jesteś. Ja generalnie mam trzy propozycje ze storny zachodniej stolicy. 1. https://autoperfektserwis.pl/ na Bemowie na ulicy Hery 25. Kilka razy już do nich oddawałem i to nie tylko Nissana i nie narzekam. O co poproszę wszystko zrobią. A co do ceny to jakaś horrendalna nie jest. 2. http://www.smcar.pl/ Na Bielanach w okolicy Metra Młociny - zdaniem rankingów najlepszy warsztat samochody (lub jeden z najlepszych) w Warszawie. Dawno do nich nie jeździłem (bo bliżej mam do punktu 1.) ale na poziom obsługi i ceny nigdy nie narzekałem. zawsze cos dodatkowego wypatrzyli i zakomunikowali, że robić to trzeba a nie każdemu się chce. 3. https://dobrymechanik.pl/mechanicy/ozarow-mazowiecki/auto-serwis-mariusz-kafarowski.html Gość mi czynnik w klimatyzacji zmieniał. Sceneria może niezbyt zachęcająca (stara popegieerowska szopa przywodzi na myśl dziuplę), ale gość jest rzeczowy i kompetentny. Przypadkowo trochę umówiłem się do obu serwisów który byś bardziej polecił 1 czy 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nur83 Opublikowano 5 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 11:40, JasiQ napisał: Przypadkowo trochę umówiłem się do obu serwisów który byś bardziej polecił 1 czy 2? 3. https://dobrymechanik.pl/mechanicy/ozarow-mazowiecki/auto-serwis-mariusz-kafarowski.html Gość mi czynnik w klimatyzacji zmieniał. Sceneria może niezbyt zachęcająca (stara popegieerowska szopa przywodzi na myśl dziuplę), ale gość jest rzeczowy i kompetentny. Ten nawet mi po drodze chciałem sprawdzić jak tam wygląda zanim coś zlecę ale na wjeździe wielki próg czymś przytarłem i wolno jechałem a dalej kałuża na całej szerokość że zwróciłem. jak ktoś jeszcze poleci to możne warto na razie odpuszczam pomimo jednego stwierdzenia "rzeczowy i kompetentny " Ponadto słabe oznaczenie za progiem nie wiadomo gdzie jechać w oddali zarośnięty drogowskaz który trzeba szukać pierwszy raz co do Hery 25 na miejscu trzy niezależne warsztaty Ten polecany spoko na pierwszy rzut oka Może ktoś napisze czy zadowolony z usługi tego autoperfekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 6 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 11:40, JasiQ napisał: Przypadkowo trochę umówiłem się do obu serwisów który byś bardziej polecił 1 czy 2? Hmm. Chyba bardziej drugi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) dzieki zrobiłem w 1 wszystko, miła obsługa nawet ale był drobny problem:) ale ogólnie na razie polecam:) nastepnym razem 2 zaatakuje Wymiana sprzegła ok, tu wygląda wszystko dobrze, coś dodakowego robili przy sprzęgle i zamawiali część . Jedno ale to odebrałem auto i okazało się , że pojawiły sie drobne usterki. Wszystko związane chyba z modułem który znajduje się pod sprzegłem i elektronika troszke padła. Swieciła się non stop kontrolka hamulca postojowego , nie działał auto hold, kamera wsteczna i czujniki parkowania a jadąc do nich pojawiła sie ikonka silnika ale mimo że wszystko brzmi groźnie to problem był dosyć błachy i jakaś wiązka chyba była nie do końca wpięta więc po chwili pracy wszystko działa bez zarzutu a sprzegło sprawuje się bardzo dobrze. na plus że nie wzieli pieniędzy nawet jak auto zabrałem do momentu całkowitej naprawy(nastepny dzień) więc drobne perypetie były ale polecam Edytowane 12 Października 2021 przez JasiQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 13 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 W dniu 5.10.2021 o 12:30, nur83 napisał: co do Hery 25 na miejscu trzy niezależne warsztaty Ten polecany spoko na pierwszy rzut oka Może ktoś napisze czy zadowolony z usługi tego autoperfekt Powyżej już jedną pozytywną opinię miałeś. Ja też kilka razy u nic byłem i zawsze było w porządku dlatego też o nich napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi