Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

SERWIS Nissan, Warszawa - który polecicie?

LukaszZarembaOtw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Podzielę się niestety przykrym i skandalicznym doświadczeniem, który jest potwierdzony i udowodniony - po 3 przeglądzie postanowiłem sprawdzić, czy np. filtry kabinowy i powietrza zostały wymienione w jednym ze stołecznych ASO... Otóż NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE !!! ???.  Komentarz wydaje się być zbędny.

Przybliżyć tak, ale na PW. Nie chcę narobić sobie problemów, choć osobiście "dym" zrobiłem w miejscu konkretny. Części brałem na fakturę, więc historię znam, mam nadzieję, że choć olej był wymieniany ?. Krótko - części własne dostarczyłem, ale nie zostały wykorzystane. Złodzieje i oszuści. Obecnie k.... stoję i patrzę wszystkim "na ręce".  Chcecie być pewni? - Wasza sprawa. Nigdy bym nie pomyślał nawet, że to się zdarzyć może, ale to FAKT.

• Like 1

Oszczędzę Ci problemów i nie będę dociekał ale z ciekawości sprawdzę u siebie. Co prawda jestem 11 m-cy po przeglądzie i mają prawo być zużyte (brudne) ale mam nadzieję, że nie znajdę filtrów sprzed 5 lat.

Jeżeli jesteś w stanie udowodnić taką praktykę, to nie Ty powinieneś obawiać się kłopotów tylko Aso. Piętnowanie takiego złodziejstwa to podstawa, aby z tym skutecznie walczyć.

• Like 1

A ja pokażę przykład jak poradzono sobie w ASO w aucie na gwarancji z pękniętym klipsem (z ich winy pękł podczas wymiany ozdobnych listew okien). Zalepili to na silikon... Moim zdaniem w ASO to mechaników nie ma.

20210519_184000.jpg

20210519_183926.jpg

Dramat ;// ale też się już o tym przekonałem. U nich nie naprawia się a wymienia tylko za ogromną kwotę. Swoją drogą nie trzeba serwisować w ASO by nie tracić gwarancji przecież więc sensu nie widzę by to robić.

• 6 miesięcy temu...

Jakieś nowe sugestie, co serwisów, w których warto wykonać przegląd w WWA i okolicach (oczywiście poza aso)?

Tak zdecydowanie smcar na Nowickiego bodajże. Pełna profeska zero krętactwa , super kontakt po oddania auta do  serwisu no i blisko metra Młociny. Ja polecam w ciemno i będę tam wracał.

Ale zdanie zbudowałem haha :):)

Edytowane przez JasiQ

18 godzin temu, JasiQ napisał:

Tak zdecydowanie smcar na Nowickiego bodajże. Pełna profeska zero krętactwa , super kontakt po oddania auta do  serwisu no i blisko metra Młociny. Ja polecam w ciemno i będę tam wracał.

Ale zdanie zbudowałem haha :):)

Nocznickiego Panie Kolego, Nocznickiego :).