JasiQ Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Tak serwis wporządku muszę przyznać (narazie :P) ale chetnie tez zrobie cos w http://www.smcar.pl/ - przez telefon faktycznie miałem wrażenie , że rozmawiam bardziej z pasjonatem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Podzielę się niestety przykrym i skandalicznym doświadczeniem, który jest potwierdzony i udowodniony - po 3 przeglądzie postanowiłem sprawdzić, czy np. filtry kabinowy i powietrza zostały wymienione w jednym ze stołecznych ASO... Otóż NIE ZOSTAŁY WYMIENIONE !!! ???. Komentarz wydaje się być zbędny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz166 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Możesz przybliżyć który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Przybliżyć tak, ale na PW. Nie chcę narobić sobie problemów, choć osobiście "dym" zrobiłem w miejscu konkretny. Części brałem na fakturę, więc historię znam, mam nadzieję, że choć olej był wymieniany ?. Krótko - części własne dostarczyłem, ale nie zostały wykorzystane. Złodzieje i oszuści. Obecnie k.... stoję i patrzę wszystkim "na ręce". Chcecie być pewni? - Wasza sprawa. Nigdy bym nie pomyślał nawet, że to się zdarzyć może, ale to FAKT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz166 Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Oszczędzę Ci problemów i nie będę dociekał ale z ciekawości sprawdzę u siebie. Co prawda jestem 11 m-cy po przeglądzie i mają prawo być zużyte (brudne) ale mam nadzieję, że nie znajdę filtrów sprzed 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 Jeżeli jesteś w stanie udowodnić taką praktykę, to nie Ty powinieneś obawiać się kłopotów tylko Aso. Piętnowanie takiego złodziejstwa to podstawa, aby z tym skutecznie walczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Też mi się wydaje , że otwarcie powinienes napisać który to serwis szczególnie , że przecież więcej tam chyba nie pojedziesz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
estradonai Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 A ja pokażę przykład jak poradzono sobie w ASO w aucie na gwarancji z pękniętym klipsem (z ich winy pękł podczas wymiany ozdobnych listew okien). Zalepili to na silikon... Moim zdaniem w ASO to mechaników nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Dramat ;// ale też się już o tym przekonałem. U nich nie naprawia się a wymienia tylko za ogromną kwotę. Swoją drogą nie trzeba serwisować w ASO by nie tracić gwarancji przecież więc sensu nie widzę by to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 29 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Jakieś nowe sugestie, co serwisów, w których warto wykonać przegląd w WWA i okolicach (oczywiście poza aso)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) Tak zdecydowanie smcar na Nowickiego bodajże. Pełna profeska zero krętactwa , super kontakt po oddania auta do serwisu no i blisko metra Młociny. Ja polecam w ciemno i będę tam wracał. Ale zdanie zbudowałem haha :):) Edytowane 31 Maja 2022 przez JasiQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 1 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 18 godzin temu, JasiQ napisał: Tak zdecydowanie smcar na Nowickiego bodajże. Pełna profeska zero krętactwa , super kontakt po oddania auta do serwisu no i blisko metra Młociny. Ja polecam w ciemno i będę tam wracał. Ale zdanie zbudowałem haha :):) Nocznickiego Panie Kolego, Nocznickiego :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi