SruTuTuTu Opublikowano 13 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 Witam, Mam problem z trybem auto wycieraczek w mojej 370z. Przy ustawionej dźwigni wycieraczek na tryb auto - wycieraczki działają tylko na najwyższej prędkości i nie reagują na pokrętło czułości ( tzw. czasówkę), pozostałe tryby działają normalnie. Mam opcję wyposażenia platinum więc powinienem mieć czujnik deszczu, ale nie mam ani czujnika ani szyby przystosowanej do czujnika. Sądziłem, że wystarczy włożyć zestaw przełączników z wersji bez trybu auto a jedynie ze zwykłą czasówką, ale to nic nie dało. Pierwszy tryb chodził na najwyższej prędkości i nie reagował na czasówkę. Pozostałę tryby działały prawidłowo. Czy da się rozwiązać ten problem bez wymiany szyby i montażu czujnika deszczu (chodzi mi o to czy wycieraczki będą chodzić wolniej niż tylko na 2 i 3 biegu prędkości)? Czy jest jakiś dodatkowy moduł który steruje pracą wycieraczek? Czy ten czarny kabelek z żółtym paskiem jest od czujnika deszczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.