hubi987752 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Witam, mam problem bo nie wiem czy na pewno kupić ten samochód.Mowa tutaj o Nissan Almera N16 2.2 DI disel z roku 2002 o przebiegu 325 tys. km. Samochód bardzo zadbany, zrobiona konserwacja całego podwozia, wymieniona tylna klapa co jest mankamęntem tych samochodów, chromowana osłona silnika czy wymieniona pompa wtryskowa przy 310 tys.. Po prostu igła, alufelgi i oczywiście zimowe opony wraz z aluflgami. Co sądzicie jak za 5 tysięcy warto czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Jak ma klime to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Ma klmie po przeglądzie. Bardziej mi chodzi o slinik żywotność i jak z eksploatacją żeby co chwilę się nie psuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Ma klmie po przeglądzie. Bardziej mi chodzi o slinik żywotność i jak z eksploatacją żeby co chwilę się nie psuł Tego nigdy nie wiesz. Jak 5 tys ciezko kupic cos fajnego. Jak masz to miec na kilka m-cy rok to lepszy moze byc wynajem krotkoterminowy. Zawsze nowe autoJa mialem 1.5 benzyne to oprocz plynow, opon i progow nie zrobilem nicAuto ma tragiczny promien skretu i jest mega nudne ale po za tym super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Naprawdę jest spoko gość mi opowiadał o nim i naprawdę dbał. Cena jak patrzę to jest duża patrząc na przebieg ale stan jest igła. No oleju nie bierz a progi znaczy całą konserwację podwozia robił pokazywał zdjęcia. Nudne ? no nie wiem czy ja wiem nie ma co wybrzydzać mogę dołożyć tablet czy radio z androidem;D Tylko mnie martwi przebieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Naprawdę jest spoko gość mi opowiadał o nim i naprawdę dbał. Cena jak patrzę to jest duża patrząc na przebieg ale stan jest igła. No oleju nie bierz a progi znaczy całą konserwację podwozia robił pokazywał zdjęcia. Nudne ? no nie wiem czy ja wiem nie ma co wybrzydzać mogę dołożyć tablet czy radio z androidem;D Tylko mnie martwi przebiegA sadzisz ze inne 20 letnie auta maja 178 432 max ? :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 No nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 23 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 4 godziny temu, hubi987752 napisał: No nie wiadomo Ty weź popatrz co pod maską się dzieje. Czy turbina sucha, w filtrze powietrza nie ma oleju i spod korka wlewu oleju nie leci fontanna przy zapalonym silniku. Same progi i alusy to nie znaczy że reszta jest cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi987752 Opublikowano 23 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Sprawdzę na pewno dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.