ramirez8 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Ostatnio przez przypadek znalazłem taki przelicznik w schowku pstrykałem nim nic się nie działo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Liczyłeś na prysznic, czy kebaba ? Zazwyczaj coś takiego służy do odcięcia zapłonu, lub pompy paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Element zabezpieczenia który nie działa? jak będę miał troszkę czasu to dokładne to sprawdzę jak kabelek idzie A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 16 godzin temu, ramirez8 napisał: Element zabezpieczenia który nie działa? jak będę miał troszkę czasu to dokładne to sprawdzę jak kabelek idzie A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Może jakaś "antykuna" jest uruchamiana, stąd zakłócenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 17 godzin temu, ramirez8 napisał: A jak mam wonczone radio a pstrykne on tym magicznym guzik to są zakłócenia radia Radio Maryja też trzeszczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 Guzik jest podłączony do takiego czegoś A wejście audio do tej puchy jest podliczone pod parrot mk9200 nie wiem co za magik to składał ?i dlaczego tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez8 Opublikowano 1 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 1 Marca 2023 przez ramirez8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi