JasiQ Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Cześć, Nie wiem czy ja jestem tak tępy czy są braki w technologi ale jak zapisać stacje radiowe we własnej kolejności? Chodzi oto by przyciskami na kierownicy przełączać miedzy wybranymi stacjami a nie wszystkimi. Walczyłem z tym trochę ale chyba mnie to przerosło . Przypomniało mi się , że istnieje forum więc może ktoś to jednak wie? Gdyby nie było jasne , chce by stacje radiowe odtwarzały w kojeności zgodnie z moimi wytycznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Nie da się Radio typu manta ma tak samo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 16 godzin temu, JasiQ napisał: jak zapisać stacje radiowe we własnej kolejności? Programujesz stacje radiowe zgodnie z instrukcją w dowolnej kolejności. 16 godzin temu, JasiQ napisał: Chodzi oto by przyciskami na kierownicy przełączać miedzy wybranymi stacjami a nie wszystkimi. Tak se ne da Pane Hawranek. Z kierownicy możesz tylko wyszukiwać stacje w górę, lub w dół. Jak chcesz słuchać konkretnej z wcześniej zaprogramowanych, to tylko z ekranu NC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Jadąc nie chce mi się klikać w ekran, po to jest to durne sterowanie z kierownicy Wystarczyło by możliwość ustawienia ten listy a nie tylko podpięcia pod 12 przycisków skoro sterując z kierownicy i tak nie przełączamy miedzy nimi dla mnie to bardzo dziwne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Qq ma swój móżdżek.A w nim co jakiś czas przeglad dostępnych stacji Z kiery możesz tylko cykac listą która wyświetlisz hasłem lista na ekranie. Może tak skąd pochodzi mają tylko 13 stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Haha :D:D No faktycznie może tak być ale ciężko mi to pojąć , że tak banalnej rzeczy nie ma. Przecież zmieniając dotykowo można sprokurować wypadek Myślałem kiedyś o wymianie tego radia przynajmniej na wersje z android auto ale narazie dałem sobie spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.