Bemet1 Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Witam szanowne grono! Potrzebował bym opis kostki radia nissan connect 1 zmieniam radio ze zwykłego świrują przyciski na kierownicy trzeba przełożyć piny manetki z kierownicy tez mam z dodatkowym guzikiem "i" może podpowiecie najbardziej mi zależy na opisie kostki dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemet1 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 21 godzin temu, Bemet1 napisał: Witam szanowne grono! Potrzebował bym opis kostki radia nissan connect 1 zmieniam radio ze zwykłego świrują przyciski na kierownicy trzeba przełożyć piny manetki z kierownicy tez mam z dodatkowym guzikiem "i" może podpowiecie najbardziej mi zależy na opisie kostki dzięki i pozdrawiam Albo jak ktoś z was posiada wiedzę jak pozamieniać kabelki żeby działały prawidlowo przyciski na kierownicy stare radio daewoo a nowe ninnasn connect lcn1 chodzi o głośnośc głównie ktoś może przekładał. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Parę osób montowało LCN1 i nikt nie sygnalizował złego działania przycisków na kierownicy. Piny we wtyczce ze sterowaniem są takie same dla radia i dla LCN1 ,może zamiana miejscami key A i key B. Może wina leży w taśmie pod kierownicą? Mała uwaga - nie powielaj tego samego tematu w kilku miejscach bo może ktoś Ci wyrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemet1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dzięki kolego a możesz cos powiedzieć więcej o tej taśmie moze ja też trzeba wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W Qq jest to dość znany problem awarii taśmy pod kierownicą.jeśli Twoje stare radio współpracowało poprawnie z kierownicą to może nie jest to problem taśmy tylko radia albo braku styków na kostce w radiu-to tylko moje sugestje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemet1 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Ok dzięki stare radio działało beż problemu poprostu myślałem że nissan connect ma inaczej jakoś podłączenie do przycisków ale nic nie znalazłem spoko będę dalej kombinować może coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.