Pleur Opublikowano 7 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Witam, Posiadam QQ 2021r. N-Style. Bagażnik jest taki jak na zdjęciu nr 1. Chce go "przerobić , aby wyglądał tak jak na zdjęciu nr 2. Mam następujące pytania: 1) Czy jeżeli kupię takie osłony (prawa i lewa) jak na zdjęciu nr 3 i dwie półeczki (zdjęcie nr 5) to rozumiem, że będzie to pasowało ? 2) Jak mocowane są te osłony (zdjęcie nr 4), na spinki (kołki) ?? i czy w mojej wersji, jeśli dopasuję i przebiję wykładzinę to są tam fabryczne otwory, aby to zamontować ?? 3) Czy "modyfikacja" bagażnika nie będzie powodem utraty gwarancji ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Witam, Posiadam QQ 2021r. N-Style. Bagażnik jest taki jak na zdjęciu nr 1. Chce go "przerobić , aby wyglądał tak jak na zdjęciu nr 2. Mam następujące pytania: 1) Czy jeżeli kupię takie osłony (prawa i lewa) jak na zdjęciu nr 3 i dwie półeczki (zdjęcie nr 5) to rozumiem, że będzie to pasowało ? 2) Jak mocowane są te osłony (zdjęcie nr 4), na spinki (kołki) ?? i czy w mojej wersji, jeśli dopasuję i przebiję wykładzinę to są tam fabryczne otwory, aby to zamontować ?? 3) Czy "modyfikacja" bagażnika nie będzie powodem utraty gwarancji ? PozdrawiamAd 2. rys 4.w J11 po dwie sruby chyba M6 po każdej ze stronWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleur Opublikowano 9 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Kupiłam 2 osłony , jeszcze półeczki ... nie wiem czy nie lepiej pytać o nie w ASO , bo na portalach ogłoszeniowych wołają za takie coś dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 W ASO jeszcze więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleur Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 W ASO ok. 2000,00 zł... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleur Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Witam Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jakie oryginalnie śruby wchodzą w te otwory ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) jeśli są to nadal te półki w bagażniku to specjalnie dla Ciebie byłem w garażu i wyjąłem jedną odkręcając kluczem 10. Zdjęcia poniżej (śruba + podkładka) ] Edytowane 17 Października 2021 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 (edytowane) @Pleur czy Ty masz te otwory tam czy będziesz wierciła i gwintowała? Edytowane 17 Października 2021 przez Piter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2021 Jak już ogarniesz półki to dobra jest mata gumowa do bagażnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleur Opublikowano 18 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 (edytowane) Witam. Tak prowizorycznie były przymierzone i delikatnie przekłuta szpikulcem okładzina w w miejscach na śruby, dało się wkręcić, wyczuwalne były dziury i nawet trzymało, więc raczej otwory są, choć nie były to takie śruby jak ze zdjęć, tylko mniejsze ,no właśnie wydawały się za małe.... choć po omacku ... okładziny nie będę wycinać, tylko otworki... Muszę jeszcze półki skombinować i powinno być dobrze. Dziękuję rzeczowe objaśnienie tematu i zdjęcia ? Edytowane 18 Października 2021 przez Pleur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi