Gavrin Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Witam. Mam problem z radiem. Problem rozpoczął się kiedy umarł mi akumulator. Po wymianie akusa musiałem użyć kodu żeby uruchomić radio. Niestety nie pamiętam skąd go wytrzasnąłem. I radio ożyło ale co 20 mi się wyłącza. Muszę wcisnąć jednoczenie 4 i przycisk włączania radia. Działa na chwilę a potem znowu umiera. Może miał ktoś podobny problem i udalo mu się go rozwiązać. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusina Opublikowano 5 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Odłącz akumulator, poczekaj, podłącz i użyj właściwego kodu. U mnie po wymianie akumulatora nie było żadnych niespodzianek. Kod miałem z fabrycznej karteczki (w papierach przekazanych mi z autem przez drugiego właściciela). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.