uti Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 W dniu 10.10.2023 o 12:36, JackSet napisał: Kupione ? zobaczymy jak sie będą sprawdzały Czesc, jak wrazenia z jazdy na tych oponach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cebulka Opublikowano 22 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ja teraz zacznę 3 zimę na całoroczny h. Ogólnie oceniam bardzo pozytywnie. Bardzo ciekawy jestem jak będzie bo opony już trochę przejechały. Mam spora górkę u siebie i bez dobrych opon nie ma szans. Mały minus to jazdy autostradowe- trochę je słychać ale nie jest to uciążliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 3 godziny temu, uti napisał: Czesc, jak wrazenia z jazdy na tych oponach? Na razie żadne ? . Odbiór samochodu juz opóźniony 22 dni. Może doczekam sie na Mikołajki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 2 godziny temu, JackSet napisał: Odbiór samochodu juz opóźniony 22 dni. Może doczekam sie na Mikołajki ? Gorzej jak dojdzie na Prima Aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi