tomanooo1 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Witam posiadam takie radio z wyświetlaczem i mam pytanie jest możliwość wymiany na jakąś inną stacje multimedialną która będzie po polsku i będzie też obsługiwała orginalny wyświetlacz jak tak to proszę o porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Jest pewien problem z posiadaczami tego radia ,byłymi posiadaczami, po uzyskaniu "wskazówek ' milkną .Jakoś nikt nie chce dzielić się wiedzą -co zrobił jakie osiągnął rezultaty . poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomanooo1 Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Poczytałem ale nie znalazłem odpowiedzi jakie można wstawić radio i czy będzie działał komputer pokładowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 I to jest to o czym pisałem - Niechęć do dzielenia się wiedzą ,rozwiązaniami .Ja to tak odbieram. Poczytaj o tym sprzęcie ,jak jesteś biegły w angielskim to może chińczyk coś podpowie https://pl.aliexpress.com/item/32692389515.html?spm=2114.10010108.1000014.8.OTm71s&scm=1007.13338.79672.000000000000000&pvid=f28d8ec6-d169-4992-9c48-6e4345bfcc59&tpp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomanooo1 Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2021 Tu jest problem bo kiepsko z angielskim radio fajne tylko czy wszystko będzie działać fabryczna kamera zestaw głośnomówiący i komp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Czy wszystko będzie działać ? trudno o taką inf. -Fabryczna kamera to nie problem- są moduły, -zestaw głośnomówiący -nowy mikrofon bo fabryczny raczej nie podejdzie ,ale jest w zestawie więc no problem i zostaje komp,tu jest najmniej wiadomo, Z kabli ,zdjęć wynika że : stare radio zostaje wymieniasz tylko monitor (prawdopodobnie czytnik pod fotelem pełni rolę kompa)więc jest to jakoś spięte stare z nowym ale jak to naprawdę działa nikt nie wie No i jest to sprzęt na win Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomanooo1 Opublikowano 9 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Tylko oglądałem to ogłoszenie i jest tam napisane że nissan Qashqai 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 9 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 W 2011 nie było już takich navi ,z tego co mi wiadomo występowały do 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztempel89 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Hej, mam ten sam rodzaj radia, niestety nic nie znalazłem od czasu jak kupiłem auto. Jedyne co widziałem to upgrade oema za grube siano. A te radyjko z Ali nie wypali raczej jak na moje bo na zdjęciu jest pokazana wersja bez oryginalnej Navi a u Nas działa to razem z kompem. Sam chce coś z tym zrobić... Ostatnio do tego odtwarzacz płyty pod siedzeniem nie czyta dvd z navi i mam lipe. mam nadzieję że coś jeszcze wymyślą Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi