INC Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 czy jesli ja skroce ponizej tego zgrubienia to beda jakies minusy ?? np mniejsza precyzja lub ciezsza zmiana biegow ?? i od czego pozniej mozna mieszek dopasowac taki krotki ?? mzoe ktos tak zrobil juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Ja mam skrocona galke i to bardzo. Chodzi wszystko normalnie tylko szybciej przekladasz biegi. No i wez pod owage ze bedziesz musial dalej machac reka przy zmianie biegu. Poza tym nie widze zadnej roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 10 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 nie ma problemow z precyzja ?? czyli poprostu machnac fleksem lub brzeszczotem i po sprawie ?? ;] to musze mieszek jakis z galka skolowac moze od crxa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Moja nie byla cieta tylko kupiony byl krotszy drazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 11 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Moja nie byla cieta tylko kupiony byl krotszy drazek. shortshifter ?? ale on ma chyba tez krotsza ta dolna czesc... dlatego sie wlasnie zastanawiam czy jak przytne norm drazek to bedzie ok. na shortshiftera nie mam kasy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Nie wiem jak jest z przycieciem domowymi metodami Sprobowac zawsze mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KeriSR Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 skróciłem w colcie o jedną trzecią bo wolant był jak w autobusie ,nie widzę przeciwskazań,złap wajche palcami na wysokości której chcesz skrócić i zobacz jak wchodzą biegi i czy sięgasz swobodnie np.,do trójki ,w colcie c50 też jest zgrubienie obciołem nad nim bo taka długość mi odpowiadała,a i kup dobry brzeszczot,materiał dosyć twardy a fleksem w środku ciąc no...sam wiesz,jeśli Ktoś jeździ oprócz Ciebie tym autkiem weź pod uwage zasięg jego lub jej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Nie wiem jak jest z przycieciem domowymi metodami Sprobowac zawsze mozna. gorzej jak bede musial pozniej nowy drazek kupic ;] złap wajche palcami na wysokości której chcesz skrócić i zobacz jak wchodzą biegi i czy sięgasz swobodnie np.,do trójki no chyba tak zrobie... thx ludzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryath Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wiec tak. Proponuje naprawde kupic drazek. Zawsze to 100% pewnosci Co do wrzucani biegow to najwiekszy problem moze byc z 5. Bo trzeba sie niezle wychylic jak za krotko przytniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INC Opublikowano 15 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Wiec tak. Proponuje naprawde kupic drazek. Zawsze to 100% pewnosci Co do wrzucani biegow to najwiekszy problem moze byc z 5. Bo trzeba sie niezle wychylic jak za krotko przytniesz a nie wiesz ile moze kosztowac ?? i gdzie znalezc ?? zreszta jesli mial bym wymieniac wajhe.... to do wiosny musze czekac bo nie mam garazu a robic cos teraz na dworzu to przesrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi