tomanooo1 Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 Witam jakiś może być problem ze radio fabryczne w nissan Qashqai glubi fale radiowe a nawet są miejsca na trasie gdzie nie ma wogule radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 A nie masz tam do wyboru funkcji TA, etc dostrajające częstotliwość z automatu po spadku sygnału danej stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 22 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Do sprawdzenia antena. I nie sam patyk tylko wzmacniacz antenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi00 Opublikowano 23 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2021 Mam ten sam problem z zanikaniem fal, chętnie przyjmę jakieś sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajacek Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Wybaczcie,ale też chętnie na ten temat coś bym się dowiedział,bo mam ten sam problem. To J10 ma wzmacniacz a można wiedzieć, gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września 7 godzin temu, jajacek napisał: To J10 ma wzmacniacz a można wiedzieć, gdzie? A my skąd mamy wiedzieć jaką wersję wyposażenia tej QQ'łki masz ? Generalnie rzecz biorąc, jeżeli nic nie było grzebane w fabrycznym komplecie związanym z anteną (podstawa i bat), to sprawa lokalizacji wzmacniacza wygląda podobnie jak przedstawiono TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajacek Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Przepraszam,mój błąd tylko nie wiem gdzie szukać jaka to wersja,ale ma kamery 360 nawi i podgrzewane fotele , a o przeszklonym dachu nie wspomnę 🤗. Pozostaje sciągnąć podsufitkę na tyle aby dostać się do anteny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi