qwers1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Witam mam pytanie gdzie można dorwać takie spinki do uszczelki tylne drzwi góra idą tam po 3 spinki na stronę i nigdzie nie mogę ich dorwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Cześć, u mnie pasowały te: https://allegro.pl/oferta/spinki-kolki-uszczelki-drzwi-nissan-rozne-modele-6854836582?snapshot=MjAyMS0wMS0xN1QyMDoyNzowNi4xNTVaO2J1eWVyO2E5ZjEyMDM5MzA4MThjMmQxNTVmZGMzZTc2MzkyOTBhMDhlN2JhZGQ1MTM3NWI3Y2EyYjg1NDU3MzY2ZmJkODY%3D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwers1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dzięki spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 U mnie miałem braki w kolkach na uszczelce od dołu drzwi. Powinny być te same, które wskazałeś. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwaw84 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Witam. Podłączam się pod pytanie o te 3 spinki. Wskazane w linku nie pasują. Potrzebne są jeszcze mniejsze, bo średnica otworu to 3mm. Nigdzie nie mogę takich znaleźć nawet wśród zamienników. Proszę o podpowiedź, może ktoś już takie odnalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 A te? SPINKA USZCZELKI DRZWI 0155300291 NISSAN 992640543A / 0155300291 za 1,90 zł z Kędzierzyn-Koźle - Allegro.pl - (6831960836) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwaw84 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Też nie, mają 5mm a otwory są 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejka Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 (edytowane) Co do spinek, ostatnio siedziałem w tym temacie, może komuś się przyda taka informacja Spinka dolnej uszczelki drzwi Nissan Qashqai j11 wygląda, ja na zdjęciach (myślę że to te same spinki co wyżej), Wymiary które udało mi się zmierzyć to +/- : - łepek 12 mm - długość całkowita 7 mm - 5mm przy trzonie (łepku)/ 3mm x 5 mm końcówka która się wciska w drzwi Znalazłem również link gdzie wcześniej ktoś sprzedawał: https://spinkagraf.pl/produkt/spinka-20/ Natomiast nie znalazłem zamiennika. Spinki samej w Aso nie dostaniemy więc nie ma nr części, Zestaw Uszczelka wraz z spinkami w Aso to 76 zł. Edytowane 30 Października 2022 przez Maciejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwaw84 Opublikowano 2 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Moim zdaniem nie ma szans włożyć to w otwór o średnicy 3mm. Swoją drogą kolejna nauczka że lepiej iść po nowe do ASO niż kupować droższe używane na Allegro.... gdzie uszczelka dolna drzwi bez spinek potrafi kosztować 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 To i ja dopytam o spinki (zaczepy) ale inne. Kojarzycie może jakie są używane do montażu tych plastików na nadkolach? wydaje mi się że u lakiernika użyli nad jednym nieoryginalnych i milimetry bo milimetry ale jednak odstaje obcy nawet tego nie zauważy przyglądając się ale gdybym dopadł oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pw479 Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja Podbijam temat, potrzebuje 3 takich spinek (qashqai j11), czy znalazł ktoś może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosteros Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Pytałem niedawno w serwisie Nissana bo też jedna się mi uszkodziła,cena kosmos 25zł za sztukę.Całkiem ich pogieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi