Tommka Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 (edytowane) Witam, szanowni forumowicze, mam nietypową prośbę, czy ktoś byłby uprzejmy poświęcić 30-60 minut swojego czasu na prezentację swojego auta na żywo. Podjadę pod wskazany adres Warszawa/okolice, nie oczekuję jazdy autem w żaden sposób a obejrzenie auta na parkingu. Chciałbym zobaczyć wnętrze, pozycję za kierownicą, fotele pasażerów, bagażnik i elementy nadwozia. Noszę się z zamiarem zakupu Pathfindera 4.0 v6 ale nie musi być ta wersja silnikowa, aby przy zakupie mieć większe rozeznanie. Bardzo uprzejmie dziękuję Pozdrawiam, Tomek Edytowane 29 Listopada 2021 przez Tommka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy1978 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Chętnie mogę zaproponować oględziny auta niestety mieszkam 200 km od w-wy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommka Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Dziękuję za chęci Andy! Niestety kawałek drogi mam do ciebie i nie planuję tego kierunku Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Hej, ja zapraszam ale do Bielska- Białej mam 4.0 po remoncie silnika, zawieszenia, konserwacji ramy i rozwiązania kilku problemow tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommka Opublikowano 29 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Również dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1621 Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 3 godziny temu, apsik napisał: Hej, ja zapraszam ale do Bielska- Białej mam 4.0 po remoncie silnika, zawieszenia, konserwacji ramy i rozwiązania kilku problemow tego modelu. Hej!jak jesteś po konserwacji ramy to czy mógłbyś wrzucić parę fotek jak to wygląda? Chodzi oto,że potrzebuję wmiare ostre zdjacia miejsc ramy gdzie znajdują się otwory technologiczne. W najbliższym czasie noszę się z zamiarem "uratowania" ramy w moim parchu i poprawy partackiej naprawy poprzedniego właściciela który na osłabione elementy nałożył kawały blachy zakrywajac wszystko. Chyba ze ktoś posiada jakies rysunki techniczne tych konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apsik Opublikowano 29 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Aż takich dokładnych zdjęć nie mam, jednak mam porobione na "przyszłośc" jakbym chciał sprzedawać w świat a żeby nowy właściciel nie zarzucił mi "zapaćkania" rdzy i agonalnego stanu. Podeslij na priv maila to wyślę Ci wszystko co mam. U mnie rama ogólnie w swietnym stanie, tylko rdzawy nalot, po piaskowaniu wypadły tylko 2 dziurki srednicy pięciozłotówki i to w miejscu mocowania chłapacza więc w samej budzie. Nic groźnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Od jutra do niedzieli będę w Wawie. Nie widzę problemu aby udostępnić autko nawet do jazdy próbnej Na PW podam nr tel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommka Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 Popeye, bardzo dziękuję, napisałem na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon.ha Opublikowano 29 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Odświeże temat, Takze rozważam zakup tego auta, ale ja akurat jestem z okolic Trójmiasta więc gdyby ktoś z tych okolic nie miał nic przeciwko prezentacji auta to byłbym zainteresowany obejrzeniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi