Gość eko Opublikowano 10 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2005 Witam!U mnie w P10 mam kolo regulacji lusterek miejsce na wlacznik halogenow.Tyle, ze nie mam wlacznika tylko jakas dziwna zaroweczke zielona ktora poli sie od czasu do czasu nie mam pojecia do czego ona sluzy.Czy ktos zna odpowiedz dzieki :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Też mam coś takiego , ale u mnie nie było żadnej żarówki w środku. Kiedyś widziałem to jako kontrolkę alarmu , ale nie wiem czy było to fabryczne. Ja u siebie zrobiłem z tego kontrolkę włączonych świateł mijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmdelphi Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja u siebie też miałem coś takiego, lampka migała w momencie włączenia świateł awaryjnych. Pozdrawiam Delphi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sashxxx Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 u mie tez jest taka jakas tandetna zielona zaroweczka i miga tylko ze swiatlami awaryjnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość axg Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 U mnie tez znajduje sie taka zielona kontrolka ale w miejscu gdzie powinien byc przyciski do podgrzewania siedzenia kierowcy a w drugiej zaslepce jest dziwny przelacznik. lampla miga podczas wlaczenia awaryjnych i jeden raz gdy wlaczam kierunkowskazy. Do czego moze sluzyc lub mogla nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sboard Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 U mnie w Sunny też jest takie ustrojstwo. I zastanawiałem się w jakim celu to zamontowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał L Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 A u mnie tego nie ma :shock: Jest tylko ustawienie lusterek. Pod spodem włącznik halogenów, a obok zaslepka gdzie powinna być regulacja intensywności podświetlenia zegarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 16 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2005 u mnie zapalilo soe tylk oraz jak go kupilem i jechalem na swiatlach mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eko Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 Dzis wlaczylem awaryjiki i to dziwne cholerstwo migalo razem z kontrolka od awaryjnych.Ja z tego zrobie kontrolke od swiatel mijania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sboard Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Zagadka rozwiązana, przynajmniej w moim przypadku. Wczoraj przestały działać kierunki, sprawdziłem bezpiecznik - Ok. W takim razie to pewnie przerywacz, rozbebeszyłem deskę od spodu i wymontowałem ustrojstwo, okazało się, że to jest przerywacz od innego auta i ma jedno dodatkowe wejście i ta żaróweczka jest po prostu dodatkowym obciążeniem dla tego urządzenia. Ot cała tajemnica P.S. Użyłem przerywacza od Punto i pasuje bez problemu (koszt ok 15-25 zł). Oryginał w serwisie 220 zł !!!. Podłączenie: 49 - +input (u mnie jasno zielony/czerwony), 49a - output (ciemno zielony/czarny), 31 - -gnd (czarny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek_Almera Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Napewno masz hak i auto z D, to jest kontrolka dodatkowa kierunkowskazów jak jedziesz z przyczepą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebek_poz Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Napewno masz hak i auto z D, to jest kontrolka dodatkowa kierunkowskazów jak jedziesz z przyczepą. Wlaśnie u mnie słuzy to jako dodatkowa kontrolka działających światel w przyczepie.... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaco Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ta żaróweczka jest po prostu dodatkowym obciążeniem dla tego urządzenia. Ot cała tajemnica jw po prostu pozbyłeś się kontrolki kierunkowskazów popdczas jazdy z przyczepą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi