cezzar1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Dokładał ktoś czujniki cofania do QQ, najlepiej oryginalne? Poproszę o wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Nie ma czegoś takiego jak oryginalne czujniki do J10, wszystkie czujniki są dokladane w salonie, także możesz poszukać czegoś samemu w internecie i dołożyć. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 48 minut temu, monkahead napisał: Nie ma czegoś takiego jak oryginalne czujniki do J10 Jak to nie? https://www.ilcats.ru/nissan/?function=getParts&market=GL&model=J10E&modification=34&group=N&subgroup=253&imageNo=5&language=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaromega Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja dokładałem. Model CP12M8W LAGO. 4 tył (te zamontowałem) i 4 przód (tych na razie nie). Tył aktywowany włączeniem wstecznego. Robota banalna. Sygnały wziąłem z wiązki z tyłu koło lampy. Mam hak z modułem ale nie zakłóca wskazań czujników. Opis montażu obszerny. W komplecie LCD że wskazaniami odległości z budżetem. Buzzer można wyłączyć. Kusi mnie zamontować jeszcze 2 (skrajne z przodu) na tył tak by łapały jeszcze szerzej. Dlaczego nie wziąłem używek z demontażu ? Wiązki i czujniki z demontażu mają już trochę lat i wg.mnie mogą być awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 13:48, cezzar1 napisał: Jak to nie? https://www.ilcats.ru/nissan/?function=getParts&market=GL&model=J10E&modification=34&group=N&subgroup=253&imageNo=5&language=en Linkujesz do jakiejś ruskiej strony, w wyposażeniu na Polskę nie było żadnych czujników. Mam auto z polskiego salonu i dokładane były w ASO zarówno przednie, jak i tylne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawrzyniak Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Cześć Mój QQ wyposażony jest w kamery 360 ale dla pewności chciałem żeby tył "pikał". Dokupiłem zderzak do mojego QQ z czujnikami cofania z oryginalnymi czujnikami i wiązką. Pytanie: - jak sprawdzić czy kupiony przeze mnie model ma może wiązkę wychodzącą do czujników? - jeśli nie to czy mogę zamontować jakiś zestaw czujników wykorzystując te oryginały ze zderzaka? ( jaki zestaw polecacie?) z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 W dniu 30.01.2022 o 19:26, monkahead napisał: w wyposażeniu na Polskę nie było żadnych czujników W wyposażeniu na inne kraje były. Czy ktoś, kto ma czujniki, mógłby podać gdzie znajduje się moduł i jak on wygląda w polifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi