MarioX Opublikowano 14 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2023 No to zobaczę na wiosnę jak na tych 20". Na razie wyjechał z salonu na 18", zimówki. Nie wiem jak Wasze spostrzeżenia ale mam wrażenie, jakby w stosunku do J11, to zawieszenie było bardziej sprężyste, choć może w starym to już była kwestia wieku ?. Tak czy siak póki co jest bardzo komfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 2 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2024 (edytowane) W dniu 26.10.2023 o 18:52, Andrew napisał: Potwierdzam. Jeździłem kilkoma j12 na 18" i uważam, że połączenie 20" z zawieszeniem wielowahaczowym na tylnej osi jest fenomenalne. Na nierównościach zawieszenie pracuje zdecydowanie ciszej. Lepiej się prowadzi w zakrętach. Jedynie, przy profilu 45, warto bardziej uważać na krawężniki. Problem w tym, że J12 jest na belce z tyłu (poza wersją TEKNA+). Edytowane 3 Lutego 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Data zamówienia - 01 sierpień 2024 Data odbioru - 29 sierpień 2024 Wersja wyposażenia - TEKNA ePower Kolor - Biała Perla ver przed FL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 (edytowane) Ładny. Ciekawy jaka jest data produkcji, w sensie do kiedy robili jeszcze wersję przed FL? Pierwszy właściciel, czy prędzej rejestrowany na dilera (rocznik 2024 ma już chyba "czarną skrzynkę"? Warto zabezpieczyć folią słupki piano blach (wtedy zawsze wyglądają jak nowe), choć dzisiaj bym w pierwszej kolejności zabezpieczył maskę (mam jeden spory, widoczny odprysk i kilka mniejszych) oraz przedni zderzak (lakier bardzo cieniutki 40-50 um i miękki). Edytowane 27 Sierpnia 2024 przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard48 Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Rejestracja na dilera koniec czerwca czarnej skrzynki brak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vanice77 Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 (edytowane) . Edytowane 7 Września 2024 przez vanice77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merys Opublikowano 23 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Data zamówienia: 27.08.2024 Data odbioru: 18.10.2024 N-Connecta 2024 FL Kolor Szary KAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 3 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Takie info, jakby ktoś był ciekawy. Sam sprzedawca powiedział, że nigdzie o tym nie wspominają, a może wspominają gdzieś, ale nie doczytałem. Rabat za posiadanie Nissana nie dotyczy samochodu, który ma więcej niż 10 lat od daty produkcji. Mój ma 10 lat i 4 miesiące Edit. Jednak u innego dealera dowiedziałem się, że to nieprawda co mi powiedzieli z rabatem lojalnościowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi