Gość manual Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Bawiłem się w dołożenie światełek oświetlenia kabiny i zrobiłem chyba jakieś zwarcie ponieważ teraz nie ma wogóle światła w środku i w bagażniku. Mam pytanie który bezpiecznik za to odpowiada bo jakoś nie mogę namierzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 46 minut temu, manual napisał: Mam pytanie który bezpiecznik za to odpowiada bo jakoś nie mogę namierzyć? Może TUTAJ znajdziesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Przeglądałem to i inne tematy ale odpowiedzi nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 34 minuty temu, manual napisał: Przeglądałem to i inne tematy ale odpowiedzi nie znalazłem No to chyba nie pozostaje Ci nic innego, tylko kolejno wypinać bezpieczniki i podmieniać na nowy. Ja bym zaczął od tych czerwonych 10 A. Kilka minut zabawy, a przy okazji zostaw info to się zaktualizuje "obrazek" w w/w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Sprawdzałem probówką i wszystkie świecą oprócz tego zaznaczonego na czerwono i zastanawia mnie brak zaznaczonego na zielono Edytowane 21 Lutego 2022 przez manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Znalazłem Pod schowkiem od strony pasażera są bezpieczniki i tam jest ten którego szukałem. Odpowiada za oświetlenie kabiny i prawdopodobnie za automat świateł ponieważ wczoraj w dzień nie działał a po wymianie bezpiecznika jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 To dlaczego "pucharek" dostał tylko ode mnie ? Kilka razy grasowałem pod schowkiem, ale gdyby kol. manual nie wskazał tego miejsca, to pewnie wielu by go nie znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Andrzej, a zaglądałeś może czy nie masz tam gdzie te bezpieczniki przypadkiem modułu kamer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Aż tak dociekliwy to ja nie jestem, tym bardziej, że nie mam potrzeby grzebania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulsar1.4 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Na raz przestały świecić oba przeciwmgielne przednie - podejrzewam bezpiecznik, ktoś wie, gdzie go znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi