Hasder Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Znalazłem ofertę Nissana Pulsar, która mnie zainteresowała. Może ktoś z kolegów kojarzy ten samochód: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pulsar-1-2dig-t-115km-skora-kamera-navi-radar-alu17-full-ID6Erjmi.html? Jeśli jest ktoś z okolicy Piły albo jeszcze lepiej Chodzieży i zna się trochę na samochodach, chciałbym prosić o podjechanie i sprawdzenie auta za opłatą (do dogadania na PW). Od sprzedawcy dowiedziałem się, że jest 2 właścicielem. Auto wersja Acenta+, sprowadzone w zeszłym roku z Francji, a sprzedaje je, bo chce kupić QQ. VIN sprawdzony i jest czysty. Jedynie drzwi od strony kierowcy przednie i tylne były przydarte i malowane, ale poduszki są całe. Żadnych poważnych napraw oprócz standardowego serwisowania. Jestem z gościem umówiony na sobotę, więc jeśli ktoś mógłby podjechać tam w tym tygodniu to byłbym niezmiernie wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1486 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Niestety w tygodniu czasu brak. Mam do auta 60min drogi i w weekend moge je zobaczyc. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasder Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Dzięki Maciej za chęć pomocy. Jednak na sobotę już się ugadałem z gościem, dlatego szukam kogoś, kto ma trochę bliżej żeby w tygodniu podjechać Normalnie by mi się nie śpieszyło, ale patrząc po kursach euro i cenie paliwa, to ceny samochodów też mogą z dnia na dzień skoczyć do góry :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasder Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 nieaktualne - do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi