Hasder Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Znalazłem ofertę Nissana Pulsar, która mnie zainteresowała. Może ktoś z kolegów kojarzy ten samochód: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-pulsar-1-2dig-t-115km-skora-kamera-navi-radar-alu17-full-ID6Erjmi.html? Jeśli jest ktoś z okolicy Piły albo jeszcze lepiej Chodzieży i zna się trochę na samochodach, chciałbym prosić o podjechanie i sprawdzenie auta za opłatą (do dogadania na PW). Od sprzedawcy dowiedziałem się, że jest 2 właścicielem. Auto wersja Acenta+, sprowadzone w zeszłym roku z Francji, a sprzedaje je, bo chce kupić QQ. VIN sprawdzony i jest czysty. Jedynie drzwi od strony kierowcy przednie i tylne były przydarte i malowane, ale poduszki są całe. Żadnych poważnych napraw oprócz standardowego serwisowania. Jestem z gościem umówiony na sobotę, więc jeśli ktoś mógłby podjechać tam w tym tygodniu to byłbym niezmiernie wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej1486 Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Niestety w tygodniu czasu brak. Mam do auta 60min drogi i w weekend moge je zobaczyc. Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasder Posted March 7, 2022 Author Share Posted March 7, 2022 Dzięki Maciej za chęć pomocy. Jednak na sobotę już się ugadałem z gościem, dlatego szukam kogoś, kto ma trochę bliżej żeby w tygodniu podjechać Normalnie by mi się nie śpieszyło, ale patrząc po kursach euro i cenie paliwa, to ceny samochodów też mogą z dnia na dzień skoczyć do góry :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasder Posted March 8, 2022 Author Share Posted March 8, 2022 nieaktualne - do zamknięcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.