Gość Andrzej G Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 W dniu wczorajszym Nissan wypuścił w końcu najnowszą mapę Nissan CONNECT 3 Europe - V7 Pewnie za tydzień, lub dwa zakwitną w necie jakieś oferty w ciekawszej niż nissanowska cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafixx Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Ciekawe czy plik z radarami uaktualnili przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Plik z radarami Alerts_0913 nie jest na karcie z mapą, ale fabrycznie załadowany w urządzeniu, więc w tej materii nowa karta niczego nie zmieni. Może gdybyśmy się skrzyknęli i zaczęli katować centralę Nissana mailami prosząc o udostępnienie pliku .ntq z aktualną bazą fotoradarów, coś byśmy osiągnęli. Jak zapewne zauważyłeś, Ty masz auto z 2017, ja mam 2014 , a oba mają identyczną bazę 0913. Producent naszych NC (BOSCH) raz wydał kasiorkę na bazę fotoradarów, zaszył ją w naszych Connect'ach tak, byśmy nie byli w stanie prostymi środkami jej usunąć ... a to, że już w chwili ładowania do urządzeń była gó-no warta, nie zainteresowało ani Boscha, ani Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 No i kto czekał, ten się doczekał Nissan Connect 3 Europe v7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SirFENIX Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Witam jak tam nowa aktualizacja do nawigacji działa ok. Może ktoś poda link do sprawdzonej aukcji na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Godzinę temu, SirFENIX napisał: Może ktoś poda link do sprawdzonej aukcji na allegro. Podałem 2 posty wyżej - to Ci nie wystarcza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casteros Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zauważyliście dużą różnicę względem zeszłorocznej aktualizacji? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Czy aktualna wersja to nadal 7? Pan na przeglądzie chciał mi wsadzić "6" ale się zdziwił, że 6 jest w aucie, stwierdził "no to muszę zamówić nowe" - trochę to żenujące proponować komuś starą wersje, ale pewnie nową można wtedy na OLX albo znajomemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 24 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Nissan leci z nami w bambuko - ostatnia karta do naszych NC3, to v7 ... i na tym koniec. Wysłałem maila do naszej nowej centrali i odpowiedź można pokrótce podsumować - nowszej nie ma i nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi