Arerro Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Witam, mam problem z katalizatorem. Otóż po kolei, wywaliło mi błąd service engine soon niewydajna praca katalizatora, zakupiłem katalizator na ebayu jakiś zamiennik oryginału, i pomimo wymiany dalej mam błąd niewydajna praca katalizatora. Jak myślicie ten katalizator z ebay jest wątpliwej jakości, czy może sonda lambda za katem działa nie prawidłowo? nr katalogowy katalizatora oem 20010ET000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 auto w gazie?? podpinałeś fejsa aby sprawdzić sony itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arerro Opublikowano 24 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 W gazie, ale błąd się już pojawił przed założeniem instalacji gazowej. Byłem u mechanika, sprawdził sondy i stwierdził, że sonda przed katalizatorem działa w trybie awaryjnym i przez to również sonda za katalizatorem nie działa właściwie i zalecił wymianę sondy przed katalizatorem. Czy to właściwa droga do usunięcia usterki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi