zajec1986 Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Witam, ponieważ w mim Nissanie wypadła korba przez blok i nabyłem już nowy silnik, mam pytanie czy ktoś robił przekładkę? Czy silnik wyjdzie górą, czy dołem ze skrzynią? Wszystkie wskazówki mile widziane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rademenez Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Witaj ,ja wymieniałem bo panewkę obróciło, górą był wyciągany i wkładany bez skrzyni 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajec1986 Posted April 24, 2022 Author Share Posted April 24, 2022 Nie wiem jak u Ciebie się, to udało, nie tak łatwo było wyjąć skrzynię, bo trzeba zdjąć mechanizm różnicowy i w sumie wychodzą 3 elementy. W końcu wyjęliśmy go dołem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
przemoog Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Te zapocenie na rozrządzie to skąd? Mam tak samo i zaczyna mi trochę olej podkapywac i nie wiem która uszczelkę wymienić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunder Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 Godzinę temu, przemoog napisał: Te zapocenie na rozrządzie to skąd? Mam tak samo i zaczyna mi trochę olej podkapywac i nie wiem która uszczelkę wymienić. Pewnie leje się z intercoolera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts