Gość robertss Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 gościu napisalem ci na pw to sobie poczytaj,a nie znowu zaczynasz, i nie strasz policją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 No widzę że zmieniasz treść swoich postów, czyżby czyszczenie wlasnego sumienia :?: , a policję to możesz przyslać, to chętnie udostępnie twoje posty jeszcze przed zmianami( tak na wszeki wypadek sobie zapisalem ) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 dobra pier**l, pier**l, ja sie zdrzemnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 ( tak na wszeki wypadek sobie zapisalem ) 8) a moze ciebie trzeba lustracji poddac. juz slyszalem o paru takich co sobie wszystko zapisywali.... (np. co u sasiada podsluchal)....tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Czy jest na sali moderator , może już czas z tym skończyć na forum, ja z tym niuniem już nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 ty a co ci tak ta gorna warga ciagle lata? aha, jeszcze jedno pytanie. nie jezdzisz przypadkiem w kapeluszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 No panowie, widzę, że Wam obu przydałoby się porządne czyszczenie przepustnicy i regulacja obrotów.... Czy moglibyście kontynuować (lub nie) dyskusję nie na temat na PW? Bo publicznie to tylko obaj robicie z siebie, hmmm, przepustnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michalll Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 no to doradz cos.... ja sam sobie nie odpowiem na pytanie. a zreszta...dam sobie chyba z tym spokoj. wszystko jest dobrze. a jak zaczne kombinowac to pozniej bede jeszcze zalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lowiec Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 dobrzy jestescie nie ma co to normalne w warszawie? tak z ciekawosci pytam pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi