ABEL Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Cześć szanownym forumowiczom . To mój pierwszy post na tym forum . Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania i sam postaram się w miarę wiedzy i umiejętności udzielać pomocy. kupiłem auto a poprzedni właściciel sam nie wiedział do czego może służyć taki malutki kluczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECH0TNIK PL Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Kluczyk od syreny z alarmu samochodowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Skoro poprzedni właściciel nie wiedział to... ktoś zapomniał odpiąć kluczyk od szafki w biurze albo jakiejś skrzyneczki? Kluczyki od np. blokady skrzyni czy kierownicy są raczej większe i pewnie byś zauważył takie urządzenie w aucie. BTW. Jak można nosić kluczyk non stop ze sobą nie wiedząc do czego służy.... Świat mnie zadziwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABEL Opublikowano 27 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 To ten drugi kluczyk , nieużywany . Był w saszetce z instrukcją obsługi tp . Syreny nie zlokalizowalem ( jeszcze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 27 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Będę strzelał - pas cnoty 20 minut temu, Smakor napisał: Jak można nosić kluczyk non stop ze sobą nie wiedząc do czego służy.... ... i to 2 kolejnych właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 A wiecie że ja mam podobne...dwa. Ale moje są od odblokowania siłowników bramy wjazdowej.W razie braku wścieklizny w kablach .Praktycznie identyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi