ABEL Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Cześć szanownym forumowiczom . To mój pierwszy post na tym forum . Mam nadzieję że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania i sam postaram się w miarę wiedzy i umiejętności udzielać pomocy. kupiłem auto a poprzedni właściciel sam nie wiedział do czego może służyć taki malutki kluczyk ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRZECH0TNIK PL Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Kluczyk od syreny z alarmu samochodowego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakor Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Skoro poprzedni właściciel nie wiedział to... ktoś zapomniał odpiąć kluczyk od szafki w biurze albo jakiejś skrzyneczki? Kluczyki od np. blokady skrzyni czy kierownicy są raczej większe i pewnie byś zauważył takie urządzenie w aucie. BTW. Jak można nosić kluczyk non stop ze sobą nie wiedząc do czego służy.... Świat mnie zadziwia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABEL Posted March 27, 2022 Author Share Posted March 27, 2022 To ten drugi kluczyk , nieużywany . Był w saszetce z instrukcją obsługi tp . Syreny nie zlokalizowalem ( jeszcze). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Będę strzelał - pas cnoty 20 minut temu, Smakor napisał: Jak można nosić kluczyk non stop ze sobą nie wiedząc do czego służy.... ... i to 2 kolejnych właścicieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 A wiecie że ja mam podobne...dwa. Ale moje są od odblokowania siłowników bramy wjazdowej.W razie braku wścieklizny w kablach .Praktycznie identyczne 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts