Kazmirz Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Od pewnego czasu zauważyłem , że zniknęło mi wskazanie stanu przejechanych kilometrów. Robiłem kiedyś reset stanu kilometrów dziennego przebiegu , ale od tego chyba nie mozna skasować totala? Nie mogę w kompie znależć sposobu aby wrócić do takiego wskazania. Restart ustawień fabrycznych też nie pomógł . Foto w załączniku. Nie jest to 0,7 A (alkoholu) , bo jak jadę to nie piję . To jest tuż po resecie Ktoś , coś ? Na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Przycisk Trip z boku konsoli po lewej? (a/b/odo) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazmirz Opublikowano 28 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Smakor - wielkie dzięki. Nie wiedziałem nawet , że taki istnieje Należy się 0,7 A . Zapraszam do Mielca . Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 28 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 34 minuty temu, Kazmirz napisał: Należy się 0,7 A . Zapraszam do Mielca DHL-a, czy InPost-u w Mielcu nie macie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszrze Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam, przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu? Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez tadeuszrze uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeuszrze Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 12 minut temu, tadeuszrze napisał: Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam, przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu? Znalazłem w instrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać różne guziczki i zobaczyć co będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 24 minuty temu, kubalon napisał: Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać różne guziczki i zobaczyć co będzie ? Uważaj, byś nie odpalił działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) A potem bedzie, cos skasowale, ratujcie. Jak na Facebooku wielu. no ale jad nic nie spierd... to sie nic nie naucze. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez Banan61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Endriu co tam odpalę, najwyżej korek z zacnego trunku a w tak prostym autku guziczki nic nie zepsują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi