Kazmirz Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Od pewnego czasu zauważyłem , że zniknęło mi wskazanie stanu przejechanych kilometrów. Robiłem kiedyś reset stanu kilometrów dziennego przebiegu , ale od tego chyba nie mozna skasować totala? Nie mogę w kompie znależć sposobu aby wrócić do takiego wskazania. Restart ustawień fabrycznych też nie pomógł . Foto w załączniku. Nie jest to 0,7 A (alkoholu) , bo jak jadę to nie piję . To jest tuż po resecie Ktoś , coś ? Na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smakor Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Przycisk Trip z boku konsoli po lewej? (a/b/odo) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazmirz Posted March 28, 2022 Author Share Posted March 28, 2022 Smakor - wielkie dzięki. Nie wiedziałem nawet , że taki istnieje Należy się 0,7 A . Zapraszam do Mielca . Pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 34 minuty temu, Kazmirz napisał: Należy się 0,7 A . Zapraszam do Mielca DHL-a, czy InPost-u w Mielcu nie macie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeuszrze Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam, przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu? Edited April 4, 2022 by tadeuszrze uzupełnienie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadeuszrze Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 12 minut temu, tadeuszrze napisał: Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam, przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu? Znalazłem w instrukcji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubalon Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać różne guziczki i zobaczyć co będzie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 24 minuty temu, kubalon napisał: Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać różne guziczki i zobaczyć co będzie ? Uważaj, byś nie odpalił działka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banan61 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) A potem bedzie, cos skasowale, ratujcie. Jak na Facebooku wielu. no ale jad nic nie spierd... to sie nic nie naucze. Edited April 4, 2022 by Banan61 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubalon Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Endriu co tam odpalę, najwyżej korek z zacnego trunku a w tak prostym autku guziczki nic nie zepsują Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts