Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Licznik przebieg total kilometrów zniknął i pojawił się stan z literą A

Kazmirz
 Share

Recommended Posts

Od pewnego czasu zauważyłem , że zniknęło mi wskazanie stanu przejechanych kilometrów. Robiłem kiedyś reset stanu kilometrów dziennego przebiegu , ale od tego chyba nie mozna skasować totala? Nie mogę w kompie znależć sposobu aby wrócić do takiego wskazania. Restart ustawień fabrycznych też nie pomógł . Foto w załączniku. Nie jest to 0,7 A (alkoholu) , bo jak jadę to nie piję . To jest tuż po resecie :) 20220328_130833.thumb.jpg.28e53240824f7f30bed0280e728864e4.jpg

Ktoś , coś ? Na ten temat.

Smakor - wielkie dzięki. Nie wiedziałem nawet , że taki istnieje :)  Należy się 0,7 A . Zapraszam do Mielca . Pozdro 

• Like 1

Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam,  przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu?

Edited by tadeuszrze
uzupełnienie

12 minut temu, tadeuszrze napisał:

Jestem "swieżak" w NISSANIe, do tej pory sporo lat na VW, i dlatego nie wszystko ogarniam,  przy okazji, jak wywołać licznik dziennego przebiegu?

Znalazłem w instrukcji.

Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać   różne guziczki i zobaczyć co będzie ?

Guest Andrzej G
24 minuty temu, kubalon napisał:

Czytanie instrukcji to jest nudna rzecz, dlatego wolę ponaciskać   różne guziczki i zobaczyć co będzie ?

Uważaj, byś nie odpalił działka :dribble:

A potem bedzie, cos skasowale, ratujcie. Jak na Facebooku wielu. no ale jad nic nie spierd... to sie nic nie naucze.

Edited by Banan61

Endriu co tam odpalę, najwyżej korek z zacnego trunku a w tak prostym autku guziczki nic nie zepsują