tomkek1912 Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 To bym wpadł w którąś sobote września. Byłoby ok? Odezwę się na priv za miesiąc jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzimi75 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 W dniu 24.07.2022 o 09:04, JACKO29 napisał: Dziękuję tutaj Grzegorzowi,za wizytę złożoną mi w czasie powrotu z wczasów i poświęcił trochę czasu na test siłowników....Niestety mało udany,aczkolwiek owocny.Od razu napiszę,...nie rozumie,dla czego poprzednicy mając wysłąne komplety nabrali wody w usta,wysyłając tylko lakoniczny komunikat wszystko gra...nic nie gra,i nie mogło grać!Teraz już namacalnie wiem o co chodzi.Dzięki Gregor.! Jacek nie masz za co dziękować miło było Ciebie poznać i użyczyć auta do sprawdzenia siłowników i wyszło jak wyżej napisałeś. Pozdrawiam Grzegorz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 W dniu 24.07.2022 o 13:59, tomkek1912 napisał: To bym wpadł w którąś sobote września. Byłoby ok? Odezwę się na priv za miesiąc jakoś... W dniu 24.07.2022 o 21:04, JACKO29 napisał: OK! Wy tu sobie gadu-gadu, a mój Pulsar już nie może się doczekać na efekt Waszego poświęcenia ... no i zawartość skarbonki się dewaluuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 5 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Może być kłopot. Na razie mam kocioł w pracy i zamiast w soboty się wozić do Sosnowca będę musiał siedzieć najpewniej w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2022 Spoko Tomek,czekaliśmy tyle to ta zwłoka nie zawadzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Panowie,koledzy...mogę śmiało powiedzieć,że testy z zestawem siłowników do maski Qashqai J12 zakończone sukcesem Pierwszy testowy egzemplarz działa u kolegi Dzimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzimi75 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 15 minut temu, JACKO29 napisał: Panowie,koledzy...mogę śmiało powiedzieć,że testy z zestawem siłowników do maski Qashqai J12 zakończone sukcesem Pierwszy testowy egzemplarz działa u kolegi Dzimi. Tak potwierdzam dostałem dziś przesyłkę od kolegi Jacka z siłownikami i kompletem uchwytów do montażu.Nie mogłem się powstrzymać i odrazy montaż.Montaż bardzo prosty nawet dla osoby która nie ma za wiele pojęcia o mechanice poprostu przykręca się w miejsca fabryczne rzeczy które Jacek podeślę.Czas trwania montażu około 20 min są potrzebne klucze 10 i 13. Radość bezcenna jak się maska otwiera.Polecam siłowniki od Jacka bo są odpowiednio przystosowane do naszych aut.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 3 godziny temu, dzimi75 napisał: Polecam siłowniki od Jacka bo są odpowiednio przystosowane do naszych aut. Bo Jacek to nie Chińczyk i nie robi czegoś co niby pasuje do wszystkiego, ale każdy komplecik jest solidnie przez niego obliczony i predefiniowany pod maskę konkretnego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 W dniu 23.04.2022 o 08:53, fruko napisał: A filmik z zamontowania w J12 ? Bylbym zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comter Opublikowano 25 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Cześć. Udanych świąt życzę. Czy są może jakieś większe filmiki z montażu? A może mógłbym też dostać instrukcję do obejrzenia. J11 kupione rok temu Bardzo mi pasują więc mylę że w J12 też będą świetne. Cena jak na olx? A tak poza tematem to szkoda, że w 2021 nie pokazał się e-power tylko mild...czuję różnicę między nim a nowym, świetne to doładowanie benzyną ale szkoda teraz roczny sprzedawać żeby na e-power zamienić:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Tu nie ma jakiegoś filmika pokazywać,montujesz na śrubę zawiasu i śrubę błotnika i to wszystko.Chyba rozmawialiśmy poprzez OLX? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zamontowałem w J12, działają bardzo fajnie. Jacek dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmeil Opublikowano 6 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 W dniu 25.12.2022 o 19:49, JACKO29 napisał: Tu nie ma jakiegoś filmika pokazywać,montujesz na śrubę zawiasu i śrubę błotnika i to wszystko.Chyba rozmawialiśmy poprzez OLX? No, chyba nie tylko montaż na śruby jak w J11, bo widzę na filmiku ingerencję w osłony chroniące przed przed brudem i może też wygłuszające dźwięki z komory silnika tj. wykonano nacięcia w uszczelce i plastiku aby siłowniki w nie weszły przy zamykaniu maski, czy dobrze rozumiem? Miałem kupione od Jacka do J11 i byłbym zainteresowany do J12, bo super sprawa ale jeżeli mam coś wycinać, to do momentu wygaśnięcia gwarancji się powstrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2024 tak,niestety trzeba podciąć około 2cm.Ze swojej strony powiem,że zakładane siłowniki są na gwarancji i nikt nie miał pretensji,ale.... No właśnie,pozostaje to ale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi