JackSet Opublikowano 8 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 O rany! Jak ten czas wolno płynie!? Minęło "dopiero" 4 mce z 7 oczekiwania na odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 W dniu 8.07.2023 o 13:41, JackSet napisał: O rany! Jak ten czas wolno płynie!? Minęło "dopiero" 4 mce z 7 oczekiwania na odbiór. Uff..już jest w Gdańsku. Teraz Wislą w górę rzeki. Potem do Mszczonowa, potem do Wołomina, i juz rzut beretem do salonu. Czyli jakieś 2 tygodnie. Opóźnienie związane ze zmianą importera na Astara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkur Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 On 7/8/2023 at 1:41 PM, JackSet said: O rany! Jak ten czas wolno płynie!? Minęło "dopiero" 4 mce z 7 oczekiwania na odbiór. OK, czyli jak rozumiem masz potwierdzone 7 miesięcy od zamówienia do odbioru ? Odyssey Górczewska ? Dokładniej specyfikacja ? Dopytuję, bo na przykład na niemieckim forum w tej chwili wydaje się, że kolejka to 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 6 godzin temu, mkur napisał: OK, czyli jak rozumiem masz potwierdzone 7 miesięcy od zamówienia do odbioru ? Odyssey Górczewska ? Dokładniej specyfikacja ? Dopytuję, bo na przykład na niemieckim forum w tej chwili wydaje się, że kolejka to 9 miesięcy. Nawet dluzej, bo od połowy marca. Wyprodukowany poczatek sierpnia. Gdyby nie zmiana importera byloby o min. o 1 mc szybciej. Salon Krasnobrodzka. Wersja epower FWD nconnecta. Forum niemieckie zdaje sie potwierdzac info, ktore usłyszałem w salonie Puławska na początku sierpnia, ze kolejka sie wydłuża z powodu dużego zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 31 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Witam, ja miałem zamówionego w grudniu o odebrałem w na początku października. Dostawa miała być czerwiec / lipiec. Być może z powodu 2 kolorowego malowania samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Zamowienie połowa marca. Odbior przyszły tydzien, czyli prawie 8 mcy. Finalny koszt za nconnecta z polisą salonu i dodatkowym zabezpieczeniem (bez dobierania pakietów) z lakierem metalizowanym 198.000 brutto (zakup prywatny). Na dzis cena wejsciowa za taki set to 212.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi