Scree Opublikowano 31 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 (edytowane) Cześć Panowie i Panie (jeśli jakieś tutaj mamy), Mój "Paczkaj" z 2014 roku zaczyna sprawiać kłopoty. W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czy pracująca bez przerwy pompka paliwa po przekręceniu stacyjki to normalne zachowanie? Otóż w moim przypadku, pompka pracuje CAŁY CZAS do momentu uruchomienia silnika. Jeśli przekręcę stacyjkę, tak aby zapaliła się deska rozdzielcza i pozostawię w takiej pozycji kluczyk, to pompka będzie pracowała nawet pół godziny, w ogóle nie chce się wyłączyć. Załączam filmik jak to wygląda i jakie wydaje to dźwięki. Moje pytania: 1. Czy powinno tak być? 2. Jeśli nie, czego szukać? Co naprawić? Edytowane 31 Marca 2022 przez Scree Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 U mnie też taki dźwięk, a mam benzyniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Zakładam,że to pompka wysokiego ciśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi