Scree Posted March 31, 2022 Share Posted March 31, 2022 (edited) Cześć Panowie i Panie (jeśli jakieś tutaj mamy), Mój "Paczkaj" z 2014 roku zaczyna sprawiać kłopoty. W tym temacie chciałbym się dowiedzieć czy pracująca bez przerwy pompka paliwa po przekręceniu stacyjki to normalne zachowanie? Otóż w moim przypadku, pompka pracuje CAŁY CZAS do momentu uruchomienia silnika. Jeśli przekręcę stacyjkę, tak aby zapaliła się deska rozdzielcza i pozostawię w takiej pozycji kluczyk, to pompka będzie pracowała nawet pół godziny, w ogóle nie chce się wyłączyć. Załączam filmik jak to wygląda i jakie wydaje to dźwięki. Moje pytania: 1. Czy powinno tak być? 2. Jeśli nie, czego szukać? Co naprawić? Edited March 31, 2022 by Scree Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mao Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 U mnie też taki dźwięk, a mam benzyniaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JACKO29 Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Zakładam,że to pompka wysokiego ciśnienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts