mjex37 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witam. Czy istnieje jakaś dostępna alternatywa ( powiedzmy do 2000zł Dla Consulta. Chodzi mi o to by można było wykonywać polecenia z instrukcji napraw serwisowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Generalnie CIII+ / 4 są to dedykowane systemy diagnostyczne , zależnie od dostępu można nawet strojenie GTRa zrobić... alternatywa ,która będzie w pelni odzwierciedlac C to na moja wiedzę nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Oczywiscie ze jest i działa. Sam się przymierzam do zakupienia tego. Jeśli ktoś będzie chciał to dajcie znac. Poszukajcie mojego posta gdzieś na tym forum. Tam jest pokazane jak to działa na consult III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Ooo, to by było coś, mógłbym sobie sprawdzić czy da się podmiankę oprogramowania bcm zrobić i rozbudować auto o funkcje safetyshield czy zakodować radio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mjex37 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Też bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Tutaj macie filmik jak to działa i przy okazji opcje wymiany radia na android gdyby ktoś chciał. Co do interfejsów, napiszcie do mnie wiadomości to gdy zdecyduje się zamamuac to wam też wezmę. Z tego co pamiętam to urządzeń kosztuje około 1200zl, czyta najnowsze nissany i dodatkowo infiniti plus jeszcze jakieś marki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 11 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2023 W dniu 7.01.2023 o 09:29, mjex37 napisał: Też bym chciał. Witam, dziś w końcu udało mi się złożyć zamówienie na kabelki do naszysz primerek, jak dojdą będę informował. Jeden będzie na sprzedaż jeśli ktoś będzie chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek8628 Opublikowano 20 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 W dniu 7.01.2023 o 09:29, mjex37 napisał: Też bym chciał. Część, mam u siebie 2 interfejsy oraz oprogramowanie, jeśli nadal jesteś chętny to zapraszam do kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorer232 Opublikowano 31 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 W dniu 20.05.2023 o 10:04, czarek8628 napisał: Część, mam u siebie 2 interfejsy oraz oprogramowanie, jeśli nadal jesteś chętny to zapraszam do kupna Pozdrawiam, jest dostepny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi