Gość hermoll Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 to na bank ceny JC dokladnie jak pisze johny_fellow a i nawet gorzej!!! to jest mega bubel ktory powinien byc wycofany ze sprzedazy i przetopiony ja to bym tego nawet do roweru nie zalozyl..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maykel Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tak to z autoryzowanego sklepu JC. A jesli nie te to jakie polecacie?? i ewentualnie gdzie najlepiej kupic w w-wie lub oklolicach. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermoll Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 autoryzowany sklep bubli JC(chinsko koreanskich) (nie mysle o innych firmach) albo oryginaly nissana albo johny_fellow zalatwil prze wielkiego waca wiec jego pytaj nic pozatym nie doatniesz w Polsce tylko oryginaly :] co do rozrzadu to dolny jest juz wyjeb... ze chcesz zmeniac, bo byc moze gorny tylko polecial tzn lancuch + napinacz lancuch w nissanie ok 150zl napinacz np Zuiko ok 120zl + robota nastepnym razem uzyj opcji szukaj zeby sie wiecej dowiedziec http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=302955#302955 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam ile ogniw powinno byc w lancuszku gornym rozrzadu ??? czy GA14DS a GA14DE maja rozne lancuszki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam ile ogniw powinno byc w lancuszku gornym rozrzadu ??? czy GA14DS a GA14DE maja rozne lancuszki ?? łańcuchy do DS i DE są takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And482 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 no wlasnie a Ja dostalem do GA14DS z jednym ogniwem mniej czyli 26 a ma byc 27 widocznie pomylili przy pakowaniu albo cos wazne ze przyszedl ten dobry i autko chodzi :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gasch Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 witam, po dlugiej neiobecnosci wracam na forum i tak sobie czytam... wymienilem rozrzad niecaly rok temu (przebieg kolo 30kkm) na JC i tak sobie teraz was czytam i mysle...ku** zastanawiam sie od 3 miesiecy dlaczego moj silnik tak halasuje przeciez rozrzad mam "nowy" i wszytko zaczyna byc jasne. Przyoszczedzilem kupilem JC i mam co chcialem...czyli gowno. Wymienilem calutki - oba lancuchy, napinacze i lyzwe (ta jest oryginalna za 150 zeta :D: :-/) i chyba znowu musze pomyslec o wymianie.... mowicie ze to mitsuboshi jest ok? bo mam takie ceny w Poznaniu na to (czy to mozliwe?): ŁAŃCUCH ROZRZĄDU (DŁUŻSZY) 29,75 zł ŁAŃCUCH ROZRZĄDU (KRÓTSZY) 21,25 zł NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU 72,25 zł NAPINACZ ŁAŃCUCHA ROZRZĄDU KRÓTKIEGO 84,15 zł U mnei jest tak ze po odpaleniu na cieplo przez jakies 2 sekundy slychac terkot jak w dieslu (przy rozruchu na zimno zwykle jest troche lepiej) potem cichnie i do 2,5tys obr jest normalnie. Przy okolo 3tys jest najglosniej potem przy 4 troche cichnie ale i tak silnik pracuje duzo glosneij niz powinien. Jako "nowka" z Niemiec 2 lata temu z przebiegiem 150tys. chodzil cichutko jak wiertarka az do czerwonego pola. teraz przy przebiegu 230 jest stanowczo za glosny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi