mokado Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Jeśli ktoś wymienia opony a nie całe koła to gdzie to robicie? Czy korzystacie z aso czy robicie to u wulkanizatora? Ile za to płacicie? Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość manual Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Przekładałem same opony na wielosezonowe i robiłem u wulkanizatora , skasowali 120 złociszy i zero problemów , czujniki wyłapały ciśnienie po przejechaniu paruset metrów i wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Ja co prawda latałem gwoździa. U nas skaksowal za naprawę i montaż 80 zł To tak na marginesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 9 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 3 godziny temu, mokado napisał: Jeśli ktoś wymienia opony a nie całe koła to gdzie to robicie? Czy korzystacie z aso czy robicie to u wulkanizatora? Troszkę za mało informacji, by konkretnie odpowiedzieć. Ja zmieniałem opony na wielosezonowe. Kupiłem opony na Oponeo, tam bezpośrednio przy zakupie wybrałem warsztat do którego mają być dostarczone, wcześniej zapoznając się z opiniami i konkretnych warsztatach w okolicy. Znalazłem w ten sposób zarówno opinie, jak i cenniki w poszczególnych warsztatach. Ustaliłem tam też termin wymiany z wolnych w wybranym warsztacie. Wymieniałem jesienią 2021 i za kompletną usługę włącznie z utylizacją starych opon zapłaciłem o ile dobrze pamiętam 120 zł. Dodam, że mam alufelgi 17" z TPMS. Nie dla reklamy, ale byś miał porównanie jak wygląda porządnie skrojona aktualna na dzień dzisiejszy oferta, włącznie z konkretnym cennikiem poszczególnych elementów. Tam wymieniałem.A!W Forged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi