Jump to content
Części Nissana - iParts.pl

Wymiana opon w J12

mokado
 Share

Recommended Posts

Jeśli ktoś wymienia opony a nie całe koła to gdzie to robicie? Czy korzystacie z aso czy robicie to u wulkanizatora? Ile za to płacicie?

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.

Guest manual

Przekładałem same opony na wielosezonowe i robiłem u wulkanizatora , skasowali 120 złociszy i zero problemów , czujniki wyłapały ciśnienie po przejechaniu paruset metrów i wszystko gra.:banan:

Ja co prawda latałem gwoździa.
U nas skaksowal za naprawę i montaż 80 zł
To tak na marginesie

Guest Andrzej G
3 godziny temu, mokado napisał:

Jeśli ktoś wymienia opony a nie całe koła to gdzie to robicie? Czy korzystacie z aso czy robicie to u wulkanizatora?

Troszkę za mało informacji, by konkretnie odpowiedzieć. Ja zmieniałem opony na wielosezonowe. Kupiłem opony na Oponeo, tam bezpośrednio przy zakupie wybrałem warsztat do którego mają być dostarczone, wcześniej zapoznając się z opiniami i konkretnych warsztatach w okolicy. Znalazłem w ten sposób zarówno opinie, jak i cenniki w poszczególnych warsztatach. Ustaliłem tam też termin wymiany z wolnych w wybranym warsztacie. Wymieniałem jesienią 2021 i za kompletną usługę włącznie z utylizacją starych opon zapłaciłem o ile dobrze pamiętam 120 zł. Dodam, że mam alufelgi 17" z TPMS.

Nie dla reklamy, ale byś miał porównanie jak wygląda porządnie skrojona aktualna na dzień dzisiejszy oferta, włącznie z konkretnym cennikiem poszczególnych elementów. Tam wymieniałem.
A!W Forged