keenek Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Wszystkie tuleje wymienione na poliuretany łącznie z tuleja ramy z przodu pomontowane wszystko idealnie. Z tym że zrobilem na nowo gniazda drążka reakcyjnego z obydwu stron ramy nowe grubość na ramie 1.5 mm wiec 3 mm na obu stronach. Zaglądam po 2 dniach jazdy a tam taka niespodzianka .... Tuleja mocno sprasowana wręcz zmiażdzona od strony wahacza. I to po obu stronach. Gdzie moze być przyczyna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schmeisser Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Coś się wygina i nie pracuje prawidłowo. Może regulacje zawieszenie trzeba by przeprowadzić to się odpręży. Ja też mam z tym problem tyle że ciągle w nowym gnieździe mi puka tulejka sworznia o kielich. musiałem rozszlifować otwór ale i tak stuka. Oryginalne kielichy to z cienkiej blaszki były. Nie wiem o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 20 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2022 A masz tam tuleję na drążku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keenek Opublikowano 22 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 Tak jest tulejka. Wszystko poskładane jak w serwisowce. Źle się w pierwszym poście wyraziłem. ..po obu stronach... chodzilo mi o L i P stronę auta ale scisk jest tylko od strony koła. Poliuretan od strony śruby leży idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi