xnd2013 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Mam pytanie czy jest sens dawać maglownicę do regeneracji czy lepiej kupić nową , jak to wygląda finansowo z każdej strony (w mojej cieknie od góry , jak się łączy kolumna z maglownicą) ? Czy macie instrukcje jak ściągnąć tylny zderzak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 16 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Finansowo to wygląda tak, że od ładnych paru lat w ogóle nie ma sensu dokładać do tych złomków. Sprzedaj to póki jest jeszcze w cenie wyższej niż po przeliczeniu na kilogramy i kup sobie coś normalnego. Te auta nie mają zalet, naprawisz jedno, poleci drugie (praktycznie każdy kluczowy element ma problemy z trwałością i wady w konstrukcji), a koszty napraw są kuriozalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xnd2013 Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Sorry kolego ale nie takie było pytanie, na takie rozmowy złóżmy osobny temat , bo moim zdaniem warto , jeśli nie jest zgnity i tp , i wiesz co go boli to niech jeżdzi dalej , czy możesz mi objaśnić zwłaszcza punkty C gdzie ta śruba jest i F - w jaka stronę wyciągnąć to będę wdzięczy N16 - nadwozie i wyposażenie.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 22 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2022 jeżeli chodzi maglownicę to warto kupić regenerowaną a starą oddać wtedy niższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi