SylwiaSim Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Hej. Od pewnego czasu nie mogę wyłączyć klimatyzacji. Nie działa przycisk. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Trzeba sprawdzić przycisk może on jest temu winny .A napewno klima chodzi non stop bo może tylko świeci ci się ten przycisk .A coś wcześniej robiłaś czy tak sam z siebie zaczął się świecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SylwiaSim Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Klimatyzacja jest cały czas chodzi. Nie przycisk wciskam i nic. A jak sprawdzić ten przycisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Czy aby na pewno wciskasz odpowiedni przycisk? ( Zakładam,że masz manualną ?) Nie śmiej się bo akurat mnie to spotkało,wyobraź sobie moją minę w serwisie. Edytowane 12 Czerwca 2022 przez DziadekJanek Dołączenie foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SylwiaSim Opublikowano 12 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Tak wciskam dobry przycisk, wcześniej dało się wyłączyć norlanie. Mam klimatyzację automatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi