Pawellach Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Witam, mam problem z radiem w Qashqaiu a mianowicie nie wyszukuje mi stacji radiowych a jeśli ustawie ręcznie częstotliwość to słychać tylko szum jakby nie było anteny a takowa jest w dodatku już wymieniona (sama końcówka) a problem dalej jest. Ktoś z was wie co może być nie halo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Możesz mieć zepsuty wzmacniacz który jest w podstawie anteny ,albo brak zasilania tego wzmacniacza ewentualnie uwalony przewód antenowy Foto poglądowe z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellach Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 godziny temu, MisilYE napisał: Możesz mieć zepsuty wzmacniacz który jest w podstawie anteny ,albo brak zasilania tego wzmacniacza ewentualnie uwalony przewód antenowy Foto poglądowe z netu Jeśli byłby to wzmacniacz to gdzie takowego szukać? Czy tylko ASO zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Tu masz, nr katalogowy ,poszukaj może na alledrogo,może gdzieś z rozbiórki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellach Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 3 minuty temu, MisilYE napisał: Tu masz, nr katalogowy ,poszukaj może na alledrogo,może gdzieś z rozbiórki, A możesz mi podpowiedzieć którędy idzie przewód antenowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 15 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zdaję mi się że schodzi po prawym słupku z przodu .Jeśli te grafiki są wiarygodne to przewód leci od anteny lewą stroną do przodu i nad szybą przechodzi na prawy słupek .Tyle ja z rysunku ,nie rozbieraķem tego ,może ktoś potwierdzi kto to robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellach Opublikowano 2 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2022 (edytowane) Problem rozwiązany. Po zdjęciu ramki radia okazało się że nie byłem tam pierwszą osobą, brakowało kilka śrubek (jednej od radia i czterech od wyświetlacza) a po wyjęciu radia wszystko okazało się jasne. Wyszła nieudolna naprawa wykonana przez jakiegoś holenderskiego pseudo elektryka a teraz trzeba to po nim poprawić. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Pawellach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Super że działa ,jedno doświadczenie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi