Gość zielony Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: wiec mam pytanko na jaki klej mozna przykleic nowy znaczek??? moze jest jakis mocniejszy od fabrycznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 klej do szyb...nikt tego nie oderwie. Ale z drugiej strony moze być jeszcze więcej szkód jak ch*j zacznie dziobać śrubokrętem, żeby go jakoś i tak oderwać. Kwestia wyboru:) klej do szyb kosztuje około 25 złotych za wielką tubę...i po otwarciu trzeba go dosc szybko zużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: wiec mam pytanko na jaki klej mozna przykleic nowy znaczek??? moze jest jakis mocniejszy od fabrycznego? Lepiej mocniej nie przyklejaj. Jak ktos bedzie chcial oderwac, to i tak oderwie, a przy okacji wiecej szkod Ci narobi. Przyklej tak, zeby w razie trafienia na takiego inteligenta udalo mu sie to zrobic bezszkodowo. W koncu nowy znaczek jest znacznie tanszy niz malowanie klapy - nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ruda Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: witaj w klubie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielony Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 eh widze ze nie tylko mi wandale niszcza autko :evil: dzieki wszystkim za porade i chyba macie racje ze lepiej niech oderwie znaczek jak ma zniszczyc lakier!!! :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.