Guest zielony Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: wiec mam pytanko na jaki klej mozna przykleic nowy znaczek??? moze jest jakis mocniejszy od fabrycznego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pawel99 Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 klej do szyb...nikt tego nie oderwie. Ale z drugiej strony moze być jeszcze więcej szkód jak ch*j zacznie dziobać śrubokrętem, żeby go jakoś i tak oderwać. Kwestia wyboru:) klej do szyb kosztuje około 25 złotych za wielką tubę...i po otwarciu trzeba go dosc szybko zużyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedroz Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: wiec mam pytanko na jaki klej mozna przykleic nowy znaczek??? moze jest jakis mocniejszy od fabrycznego? Lepiej mocniej nie przyklejaj. Jak ktos bedzie chcial oderwac, to i tak oderwie, a przy okacji wiecej szkod Ci narobi. Przyklej tak, zeby w razie trafienia na takiego inteligenta udalo mu sie to zrobic bezszkodowo. W koncu nowy znaczek jest znacznie tanszy niz malowanie klapy - nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ruda Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 dzis w nocy jakis h*j oderwal mi znaczek nissana z tylnej klapy mojej N16 :evil: :evil: witaj w klubie :evil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zielony Posted December 13, 2005 Share Posted December 13, 2005 eh widze ze nie tylko mi wandale niszcza autko :evil: dzieki wszystkim za porade i chyba macie racje ze lepiej niech oderwie znaczek jak ma zniszczyc lakier!!! :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.