Gość Lift Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 czy ktoś ma lub wie gzie kupić książkie odnośnie: Opisu technicznego i danych regulacyjnych do maximy qx 2.0 ewentualnie 3.0 lub wersji USA. nigdzie nie mogę owych informacji znaleść a są mi niezmiernie potrzebne, interesuje mnie coś na podobe: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=76914909 http://www.wkl.com.pl/oferta.php?kd=1&dzial=1&id=342 - w tej akurat maximy nie ma. ksiąki wydawanej przez WKŁlub inne wydawnictwo, ewentualnie jakies CD, cokolwiek byłbym wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 cos takiego?? a po angielsku moze byc?? to moja biblia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 13 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2005 jasne. tylko czy jest też zmianka o 2.0 i o polsku jakas wersja bo muj angielski t kuleje. szkoda ze nie ma u nas takiego kompedium wiedzy. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 jasne.tylko czy jest też zmianka o 2.0 i o polsku jakas wersja bo muj angielski t kuleje. szkoda ze nie ma u nas takiego kompedium wiedzy. .. niee. o 2.0 nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hej interesowała by mnie ta ksiązka którą masz, moze masz ją zeskanowaną lub cos w tym stylu. każde info mi sie przyda. byłbym wdzięczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hejinteresowała by mnie ta ksiązka którą masz, moze masz ją zeskanowaną lub cos w tym stylu. każde info mi sie przyda. byłbym wdzięczny pozdrawiam spoko moge poskanowac. ale 300 stron troche zajmie. schematy pewnie masz to mi juz troche odpada :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hejinteresowała by mnie ta ksiązka którą masz, moze masz ją zeskanowaną lub cos w tym stylu. każde info mi sie przyda. byłbym wdzięczny pozdrawiam Ja mam caly FSM (Factory Service Manual) na CD do Maximy USA 3.0 z 98 roku jesli chcesz to daj mi adres i ci wysle kopie. Jest tego duzo to Wackowi zejdzie chwile a ja plytke w kilka minut zrobie i na poczte. Pzd. Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hejinteresowała by mnie ta ksiązka którą masz, moze masz ją zeskanowaną lub cos w tym stylu. każde info mi sie przyda. byłbym wdzięczny pozdrawiam Ja mam caly FSM (Factory Service Manual) na CD do Maximy USA 3.0 z 98 roku jesli chcesz to daj mi adres i ci wysle kopie. Jest tego duzo to Wackowi zejdzie chwile a ja plytke w kilka minut zrobie i na poczte. Pzd. Slawek masz na CD?? to ja tez chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 hejinteresowała by mnie ta ksiązka którą masz, moze masz ją zeskanowaną lub cos w tym stylu. każde info mi sie przyda. byłbym wdzięczny pozdrawiam Ja mam caly FSM (Factory Service Manual) na CD do Maximy USA 3.0 z 98 roku jesli chcesz to daj mi adres i ci wysle kopie. Jest tego duzo to Wackowi zejdzie chwile a ja plytke w kilka minut zrobie i na poczte. Pzd. Slawek masz na CD?? to ja tez chce dawaj adres to jeszcze kartke swiateczna ci wysle gratis EDIT: Na CD jest rewelacja bo sobie szukasz co chcesz, kiedy chcesz i w kilka sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 masz adres na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 witam mój adres: Paweł Smoliński Ławy 49 07-411 Rzekuń pow.ostrołęcki powiedz ile tyko chcesz za te CD to prześle Ci na konto. chyba sie nie wypłace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 witam mój adres: Paweł Smoliński Ławy 49 07-411 Rzekuń pow.ostrołęcki powiedz ile tyko chcesz za te CD to prześle Ci na konto. chyba sie nie wypłace o kase sie nie martw ... jak bede potrzebowal przysluge w okolicy pow. ostroleckiego to bede pamietal o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 oki wiec jestem dłużnikiem:] rozmawiałem z WielkimWacem, podobno wiesz troche o chip tuningu. mam 2.o wersja euro i chciałbym zrobic własnie sobiechip. opłaca sie w niej to robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 oki wiec jestem dłużnikiem:] rozmawiałem z WielkimWacem, podobno wiesz troche o chip tuningu. mam 2.o wersja euro i chciałbym zrobic własnie sobiechip. opłaca sie w niej to robic?? musze pogadac z gosciem co sie tym zajmoje. Dam ci znac na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Slawku!! Kolega Lift ma MEVI i mu mowilem aby sobie przestawil redline na 7200 i zaplon przestawil. no i chyba zachorowal na y-pipe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 no witam sprawdzałe odnośnie tych obrotów. nie odcian mi ptzy 6500 ale wręcz sie wkręca do 7000. pozwoli uniknąć mi tym chyba wizyty w serwisie. wiec jedno chyba mam już za sobą :] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2005 no witam sprawdzałe odnośnie tych obrotów. nie odcian mi ptzy 6500 ale wręcz sie wkręca do 7000. pozwoli uniknąć mi tym chyba wizyty w serwisie. wiec jedno chyba mam już za sobą :] pozdrawiam no prosze jaka niespodzianka. jednakze odwiedzilbym serwis dla wyprzedzenia zaplonu i dostrojenia mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 witam Pytanie mam do Sławka odnośnie tych płytek CD do maximy, czy wysłąleś może?? pozdrawim Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Butryn Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 witam Pytanie mam do Sławka odnośnie tych płytek CD do maximy, czy wysłąleś może?? pozdrawim Paweł witam. Sorry ale jeszcze nie wyslalem. Mysle ze jutro dam rade. Mam remont w domu takze mam nadzieje ze rozumiesz jaki jest bajzer Dam ci znac na pw jak juz wysle (mysle ze na 95% jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 oki jasne ze rozumiem. tak tylko pytałem czy przypadkiem nie zapomniałes abyś tylko uwinął sie do świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lift Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 witam w Nowym Roku, życząc wszystkiego najlepszego, szerokiej drogi, i zrealizowania swoich planów. Mam też pytanko do Butryma ad tej ksiażki do maximy na CD, przepraszam ze tak nalegam ale jest to mi potrzebne na prace przejsciową jako musze zrealizować. wybacz mi za to nachalność i daj znac jak dasz rade wysłać. pzdr PAweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi