radek0203 Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 Witam, W ostatnim czasie zakupiłem karte SD do swojego nissana z 2014, dokładnie stąd: ...ciach... Po włożeniu karty kliknąłem przycisk aktualizuj. W pewnym momencie ekran zgasł. I teraz nie chce się uruchomić (ekran). Mieliście taki problem? Wiecie co teraz można zrobić? Dzięki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej G Posted July 5, 2022 Share Posted July 5, 2022 5 godzin temu, radek0203 napisał: Po włożeniu karty kliknąłem przycisk aktualizuj. W pewnym momencie ekran zgasł. I teraz nie chce się uruchomić (ekran). Tak jest, jak się kupuje niewłaściwą kartę, lub z niesprawdzonego źródła. W Twoim profilu trochę ubogo z informacjami - daj trochę z siebie, bo w przeciwnym razie "szklana kula" raczej nam nie pomoże. Jaki masz NC ? Jakie masz oznaczenie na starej i nowej karcie ? Możesz spróbować włożyć do gniazda poprzednio używaną kartę ... może zaskoczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
radek0203 Posted July 6, 2022 Author Share Posted July 6, 2022 Problem rozwiązany. Pomogło: 1. Odpięcie akumulatora (przez 10 min auto były odpięte od zasilania) - co spowodowało hard reset całego systemu, przed uruchomieniem włożyłem stara kartę SD. 2. Aktualizacja software’u ze starej karty. 3. Odczekanie około pół dnia aż cały system stanie na nogi. Może komuś się przyda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts